#83 Aleksey Batrakov

Biraz erken çıktığını düşünüyorum fakat oyun langırt gibi olunca kendisine de sahada görev kalmadı. Osimhen olsa oyunu ileriye yıkabildiğimiz için daha çok bağlantı işi düşerdi ve oyuna da iyi başlamıştı zaten.

Alışır daha iyi olur önümüzdeki maçlarda.

Duzenli oynadigi taktirde skorea uretir bu cocuk ayagi iyi ancak rotasyon oyuncusu kesinlikle yapilmamali.Takimda asker oyuncu olarak Sallai gosterilir ama asker oyuncunun da skor ureteni makbuldur.Bu cocuk hem skor uretir hem pres yapar.Frikikde mesela topun basina bekledim Batrakovu biraz hocanin bu tur durumlarda sorumluluk vermesi gerekiyor.

70 metrelik mesafe de surekli top isterken goruyorsun. Bizim takimin en buyuk sorunuydu. Topu alan elini " nereye atayim" diye isyan ederdi. Kaldi mi?
Sayesinde Sara, Toreira da daha rahat top kullanip, pas skor uretiyor. Calismayan bir disliyi tamamladi. Bunun yaninda rakip ceza sahasinda +1 iz zira 10 pozisyonun 8 inde orda. Rus adam herseyden once mental olarak guclu olur. Egitimli olur. Bunda + cok iyi oyun gorusu var.

Abdülkerim’in yere düşüp saldığı pozisyonda ortasahadan depar atıp pozisyonu takip edip dönen topu uzaklaştıran arkadaş da kendisi. O koşuyu atmasaydı rakip rahatça kaleye yakın top kullanabilirdi.

Ağırlık çalışıp güçlenmesi lazım
Ayakları yere sağlam basarsa değişik seviye topçu çıkar Psg boşa istememiş vitinha yerine koysan
Psg de siritmaz

70 metrelik mesafe de surekli top isterken goruyorsun. Bizim takimin en buyuk sorunuydu. Topu alan elini " nereye atayim" diye isyan ederdi. Kaldi mi?
Sayesinde Sara, Toreira da daha rahat top kullanip, pas skor uretiyor. Calismayan bir disliyi tamamladi. Bunun yaninda rakip ceza sahasinda +1 iz zira 10 pozisyonun 8 inde orda. Rus adam herseyden once mental olarak guclu olur. Egitimli olur. Bunda + cok iyi oyun gorusu var.
Sadece bir elestirim var, on firege attigi etkisiz 3,4 korner son 2 macta.

Her şeyden önce şunu kabul etmek gerekiyor. 20 yaşında dilini hiç bilmediği bir ülkeye, kötü ve yeteneksiz durumdaki bir takımın kurtarıcısı olarak oynarken geldi. Biraz heyecanlı.

Birincisi bu arkadaş oyuna dahil olduktan beri Sara isimli arkadaşın skor katkısı ve performansı artmış. Demek ki olumlu etkisi var.

İkincisi takım presinde halalahülele koşan Osimhen yerine ilk yarı Osimhen çıkana kadar baya planlı pres izledik. Başakşehir top çıkaramadı. Bu arkadaş çok iyi konumlandı.

Üçüncüsü de direkt skor katkısı yok iki maçtır top ta ıskaladı ama 30.saniyede ısınmadan zor bir topta, Osimhen’e al da at ortası açtı bomboş. Osimhen geldiğinden beri bu şekilde kaç tane orta almıştır mesela kendi fantastik yeteneklerine ihtiyaç duymadan rahatlıkla topla buluşabildiği. Geçen maç 3 kişinin arasında pozisyon takip edip önce top çıkardı sonra gelen topa bir de havada vole çekti çizgiden çıkardılar. Ki Osimhen’e yaptırdığı asist’i de her zaman göremiyoruz maalesef.

Biraz sabır

Beğendim ben. Daha iyi olacağını düşünüyorum.

Çok iyi topçu olduğunu ilk maçta gozlemlemistik zaten de biraz fazla garanti oynuyor . Beklemiyor tek pasları iyi defanstan top çıkarmaya geliyor orta sahayı rahatlatıyor ama mesela derine geldiği yerlerde arkasında boş adamımız olabiliyor veya hemen dönse net opsiyonları olacak ama şu an için bu toplara hiç girmiyor şu an için çok garantici. Zamanla yapacaktır diye umut ediyorum.

Bizden önce bu kadar skor üreten adamın bizde de skor üretmesi lazım.

sporting maçı ciddi bir test ama oyuncu olduya kötü oynadı harcanmaması gerekir. takım uyumu temposu arttıkça daha iyi olacak.

bunu desemde cl maçı sonrası sosyal medya pirana dolacak inş kazasız çıkarız.

Geri
Üst Alt