Çok basit, takımın oyunu Osimhen üzerine kurulu, çok kabul edilebilir ama bu A planı, B ve C planı da olmalı. Kanatlarımızın yeteneklerine göre çok işleyemediği de ortada, bunun başlıca sebebi geriden ileriye oyun kurulumun da ve top taşımada sorun yaşamamız, tıkandığımız noktada topu şişirmeye başlıyoruz bu da özellikle kanatları çok etkiliyor bence ve bu Barışın oyununa kadar etki ettiğini düşünüyorum, Yunus bugün çok verimli değildi, evet her pozisyonun içindeydi iyi de bir oyun sergiledi ama kanat organizasyonları bence çok zayıf ve tahmin edilebilir kalıyor. Sadece ilk 30 saniyede bekletmeden güzel orta kesmişti Batrakov bunun ciddi bir etkili pozisyon olduğunu düşünüyorum. Kapalı savunmalara karşı ciddi sorunlar yaşıyoruz, Kanat oyuncularımızın özellikle Sane-Barışın en etkili olduğu maçlar hep açık savunma yapan takımlar, kapalı savunmalara karşı Barış genelde güreşiyor, Sane genelde kaçak dövüşüp, kilit pas üretimine geçiyor. Bu noktada Leao inanılmaz bir lütuf olacaktır, birebir de çalım yeteneği en üst düzey adam bu da kapalı savunmaları açmada yardımcı olacaktır. Batrakov'un ben gerçekten güzel başladığını düşünüyorum tabi ilk maçın daha doğrusu ilk 11 olduğu ilk maçın verdiği enerji ve gaz değilse. Sadece biraz enerji sakalamasını öğrenmeli ara ara kendini oyun içinde dinlendirmeli 55-60 da pili bitmeye başladı.