Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Profil olarak aradigimiz oyuncu olmadigini en bastan beri yazmistim. Kotu oyuncu degil, kotu da oynamadi ama bize daha farkli bir oyuncu lazimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim izlediğim adam böyle değildi renktaşEğer böyle ise ihtiyacımız olan 10 numara değil. Ceza sahasına girecek gol atacak attıracak pozisyon yaratacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Yönetimin beceriksizin dik alasıysa zaten hiç birşey olmaz. 3 ay dut yemiş bülbül gibi izlerler son gün gardi'ye sığınırlar yine. Çapsız tinerciler bile tüm yaz çırpındı birşeyler yapmaya çalıştıBazen cok kolay dusunuyorsun ama pratikte olmuyor oyle.
Lemina kalsin dediler
Singo kalacak dediler
Sallai kalacak dediler
Tecrubeli 10 numara ismi bile yoktu piyasada Bruno haric. Herkese cop cekildi.
Bugun Sporting macini izlemesen Zalazar'dan da haberin olmazdi kesin , dogru degil mi? Bizimle ismi gecmis olsa bu kimin komisyonu falan cekilirdi egri oturup dogru konusalim,
Bu nasıl yorum renkdaş. Transferin stratejik olarak yanlışlığını eleştiriyoruz zaten. Hiç bir topçu kendini zorla transfer ettirmiyor sonuçtaElestiriyi yanlis kisiye yapiyorsun rts. Ozaman dursunun basliginda yapacaksin bu elestirileri. Batrakovun sucu ne? Dursuna rus ruleti oynatip zorla aldirmadi ya kendisini
Retorik soru mu? Cevabi tabi ki evet.Adamın suçu yok, kötü futbolcu falanda değil ama bize uyarmı bu adam diye bizimkiler hiç bakmadan almışlar. Acaba youtubedan bizim gibi skills videolarını falan mı izliyorlar.
Yanlis transfer demek icin erken ama anliyorum seni, bende ayni fikirdeydim. Kanat genc 10 no tecrubeli alinmaliydi. Ama olan oldu artik önumuze bakacazBu nasıl yorum renkdaş. Transferin stratejik olarak yanlışlığını eleştiriyoruz zaten. Hiç bir topçu kendini zorla transfer ettirmiyor sonuçta
Bu çocuk birkaç yıl sonra çok iyi topçu olabilir lakin bunun önemi yok çünkü bize şuan iyi bir 10 numara lazımdı renkdaş. Doğrusu yapılmadı benceYanlis transfer demek icin erken ama anliyorum seni, bende ayni fikirdeydim. Kanat genc 10 no tecrubeli alinmaliydi. Ama olan oldu artik önumuze bakacaz
En basta ilk yarida belliydi zaten günah kecisi olarak oyundan alinacagi.Valla ben begeniyorum niye ciktigini da anlamadim sampiyonlar liginde oynamasi gerektigi gibi oynuyor Baris Yunus suan dokuluyor