#83 Aleksey Batrakov

Profil olarak aradigimiz oyuncu olmadigini en bastan beri yazmistim. Kotu oyuncu degil, kotu da oynamadi ama bize daha farkli bir oyuncu lazimdi.

Eğer böyle ise ihtiyacımız olan 10 numara değil. Ceza sahasına girecek gol atacak attıracak pozisyon yaratacak bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Benim izlediğim adam böyle değildi renktaş

Hee gelişir yapar eyvallah

Ama şu aşamada değil

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleman daha hiç bir şey oynamadan çok benimsendi tehlikeli olan bu. bizim çocuk mertens olacak havası iyi değil. mesala katkısal olarak şu noktaya kadar ugocukbu ile vs atsalar alamaz potansiyel olarak da alamaz. kaderi daha gelmeden çok iyi olarak çizildi ve forum ikiye ayrılacak yakın zamanda. Gelmesini isteyenler kötü gününde bile övmek için bir şey çıkaracak istemeyenlerde yermek için. Bi top oynasın eleman hiç bir şey oynamadı oynasın konusalım, ses var görüntü yok ortada. Ben hala top oynamasını bekleyenlerdenim ne zaman oynayacak onu bekliyorum.

Bazen cok kolay dusunuyorsun ama pratikte olmuyor oyle.

Lemina kalsin dediler
Singo kalacak dediler
Sallai kalacak dediler

Tecrubeli 10 numara ismi bile yoktu piyasada Bruno haric. Herkese cop cekildi.

Bugun Sporting macini izlemesen Zalazar'dan da haberin olmazdi kesin , dogru degil mi? Bizimle ismi gecmis olsa bu kimin komisyonu falan cekilirdi egri oturup dogru konusalim,
Yönetimin beceriksizin dik alasıysa zaten hiç birşey olmaz. 3 ay dut yemiş bülbül gibi izlerler son gün gardi'ye sığınırlar yine. Çapsız tinerciler bile tüm yaz çırpındı birşeyler yapmaya çalıştı

Adamın suçu yok, kötü futbolcu falanda değil ama bize uyarmı bu adam diye bizimkiler hiç bakmadan almışlar. Acaba youtubedan bizim gibi skills videolarını falan mı izliyorlar.

Elestiriyi yanlis kisiye yapiyorsun rts. Ozaman dursunun basliginda yapacaksin bu elestirileri. Batrakovun sucu ne? Dursuna rus ruleti oynatip zorla aldirmadi ya kendisini
Bu nasıl yorum renkdaş. Transferin stratejik olarak yanlışlığını eleştiriyoruz zaten. Hiç bir topçu kendini zorla transfer ettirmiyor sonuçta

PSG gibi takımlara uygun bir havası var. Zamanla daha iyi olabilir. Takım genel olarak yetersiz şu anda zaten.

Adam kötü futbolcu değil. Bugün çok öne çıkan bir performansı olmadı. Buna rağmen oyuna faydalı oldu. Bizim baskı şemamızda hala nerde nasıl basacağını hangi açıyla koşacağını henüz bilmiyor. Ortada yunus ilerde deniz olsa daha iyi olurdu diyemem. Çünkü deniz daha geç katıldı. Onda daha fazla sıkıntı olurdu

Zorlama güzellemeler var ancak anlıyorum.

Ben de istiyorum katkı versin, iyi de kumaşı var.

Ancak istatistik?

Oyuna katkısı da öyle dağla deve değil, etkisi var tabii de waow diyemedim henüz.

Umarım çok iyi noktalara gelir de bize de kendisine de katkısı olur.

Bu nasıl yorum renkdaş. Transferin stratejik olarak yanlışlığını eleştiriyoruz zaten. Hiç bir topçu kendini zorla transfer ettirmiyor sonuçta
Yanlis transfer demek icin erken ama anliyorum seni, bende ayni fikirdeydim. Kanat genc 10 no tecrubeli alinmaliydi. Ama olan oldu artik önumuze bakacaz

Potansiyeli yüksek de olabilir veya ilerde çok iyi oyuncu da olabilir. Lakin bize hazır ve hemen takıma girip seviye atlatacak 10 numara lazımken bu hamle baştan yanlıştı. 1 veya 2 sezon gelişime ihtiyacı olan adam şu an o sorumluluğu da baskıyı da kaldıramaz gs'de

Yanlis transfer demek icin erken ama anliyorum seni, bende ayni fikirdeydim. Kanat genc 10 no tecrubeli alinmaliydi. Ama olan oldu artik önumuze bakacaz
Bu çocuk birkaç yıl sonra çok iyi topçu olabilir lakin bunun önemi yok çünkü bize şuan iyi bir 10 numara lazımdı renkdaş. Doğrusu yapılmadı bence

Valla ben begeniyorum niye ciktigini da anlamadim sampiyonlar liginde oynamasi gerektigi gibi oynuyor Baris Yunus suan dokuluyor

Geri
Üst Alt