Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.916
- 68.164
- 5.003
Bu çocuğu böyle bir kadroda gs'de 10 numaraya transfer etmek, sırtına 1 ton yük yüklemek gibi. Taşıması çok zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Çok iyi şut atıyor mu?Ben hala bu cocuktan umutluyum. Hizli dusunme var, isabetli pas var, mucadele var. Bence soyle bir iki tane gol atip, asist yaparsa hem takim ona, hem de o takima alisacak.
He bana kalirsa aradigimiz profil Mikautadze tarzi bir adamdi. Ama su da bir gercek ki, bu cocugun bizim taraftara kendisini begendirmesi biraz zor olacak. Bizim taraftar 10 numarada Sneijer, Hagi, Mertens gibi adamlari gordu.
En büyük problem son kısım3 maç oldu. Kendisi hakkında 10 maç olmadan kesin olarak yorum yapmayacam.
Ama şu bir gerçek sosyal medyada benzettikleri Morutanın bile kariyeri daha iyi başlamıştı.
Dün oynayan Zalazarda 30 milyon Batrakovda 30 milyon. Bilemedim artık
Dripling sifir. Zaten adamin tarzi degil. Sutu gole cevirme istatistigi yuksek ama onu burada henuz goremedik. Kilit paslari hesapta iyiydi ama onu da daha goremedik. Zaten en buyuk soru isareti Rusya’dan gelmesiydi. Gene de sabredilmesi lazim. Ama sorun su ki en onemli bolgemize soru isareti adam aldilar. Bir de gidip yabanci kurali yuzunden dediler. Utanmazlar askaldi Icardi ile yenileyeceklerdi.Çok iyi şut atıyor mu?
Dribling çalım var mı?
Çok iyi ara pası atıyor mu?
Bunların hiçbiri üst düzey değil, belki 2 yıl sonra şutları gelişir, pasları gelişir. Anlık haliyle balhanda daha iyi futbolcu
O şımarıklığı 30 30 bonservisleri verirken yaptık zaten Gökhan abibekleneni karşılamıyor ama hala takımda 10 numaraya benzer tek şey, o yüzden vazgeçmeden oynatmak gerek. zaten bi tane 30 milyonluğu serum bağımlısı ettik, bi tanesini daha yedek etmeyelim. biz bu kadar şımarıklığı yapabilecek camia değiliz.
Bonservis konusunda hem fikirim ama biz Portekiz maasina oyuncu getiremeyiz. Bir futbolcuya Sporting ve biz ayni maasi veriyorsak ve bu futbolcunun bir kariyer planlamasi varsa her zaman Sporting’i secerler.En büyük problem son kısım
Olmamışla olmuş aynı bonservis aynı maaştı.