#83 Aleksey Batrakov

Okan Buruk: "Takım oyununu çok iyi oynayan bir oyuncu olmasından dolayı çok mutluyum. Batrakov, hem hücum baskılarına gidiyor hem savunma görevlerini yapıyor. Her zaman pas opsiyonu oluyor. Sonuca da çok rahat bir şekilde ilerleyen zamanlarda bunu yansıtacak. Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Genç bir oyuncu, fiziksel olarak gelişimini tamamlayacak, takıma ve lige alıştıktan sonra çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bugün yine Leao ve Sane'ye çok hızlı pas vererek takımı ileri taşıdı. Takımı öne taşıyor."
O zaman Yunus ve Sara oynasın diye lütfen bu çocuğu biçme.Surekli oyunda kalsın.Kalsinki özgüveni yerine gelsin.Kenarda oturarak bu işler olmaz.

Gönül isterdi ki buraya nokta atışı bir isim alalım, ama wonderkid U23 kontenjanından Batrakov geldi.

Şu ana kadar en az 2 golü olmalıydı, bir asistini de Osimhen harcadı malesef.

Onun dışında bizim adımıza artı yazacak pek bir şey yapamadı. Ama inanıyorum ki ileride daha çok katkı verecek, Batrakovu alkışlamaya ve desteklemeye devam. Biz onu omuzlarda taşırsak bu istekle elbet bu takımın bir parçası olacak. FB ve BJK taraftarları gibi kendi oyuncumuzu yemeyeceğiz.
Valla birşey yaptı yapmadı mevzusu biraz farkı değerlendirilebilir, Göztepe maçında oyuna girmesi net kırılma noktası oldu, o maçı kazanmamızda net payı var. Başak maçında ilk yarım saat 2 asist yapmış olabilirdi. Sporting maçında 1 asist yapmış 1 de kırmızı aldırmış olabilirdi. Bunlar tabiki bir yana ama benim bir topçuda aradığım evvela sorumluluk alması ve bunu yaparken de minimum hata yapmasıdır. Bence başlangıcı olumlu ve özgüvenini bozmadan devam ettirmek gerekli orası kesin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok bariz biçimde kendisinden 6 yaş büyük Sara'dan çok daha futbolu biliyor,yaşıyor konsantrasyon seviyesi çok yüksek böyle bir oyuncunun başarılı olmama şansı çok düşük, 8 numaraya evrilir önüne iyi bir 10 da alınabilir ya da Sara yerine Fabian Ruiz gibi üst seviye bir 8 ile beraber harika 433 oyununa katkı verebilir

Sahaya zeka koyarak oynayan nadir oyuncularımızdan biri. Yaptığı presleri bile o kadar akılcı kullanıyor ki.

Biraz da atletizmini arttırsa fena olmaz. Ancak sahaya her girdiğinde zeka seviyemiz olabildiğince yükseliyor

Sakın aptal saptal insanların yorumcuların yorumlarına aldanıp çöp ilan etmeyin. İyi futbolcu top ayağına gelmeden ne yapacağını bilen futbolcudur ve kolay topu kaybetmez bu çocuk da bu var. Yani top ayağına gelince ne yapacağını şaşırıp saçmalamiyor bakın bunu yunus yapıyor barış yapıyor hatta sane bile yapıyor ama bu çocuk yapmıyor çok basit ve temiz yapıyor.
Elbette etkisiz oynayacağı maçlar olacak ben Oyun tarzını arda güler e benzettim arda gülerin dergideki son halini görmüştünüz değil mi? Kazimcan sahadan sildi ama bu ardayı kötü futbolcu yapmadi bu çocuğuda yapmaz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sazı artık ele almalı.Ve tüm oyuncular saygı duymalı.Kornerleri aldı .Oyun kurma isindede tüm takım destek olmalı.
Böyle olursa her türlü çok daha mutlu olacağımiz kesin.Urkeklige artık veda etmeli.

Takim batrakov sahadayken futbol oynuyorsa bu bile çok şey demek

Çok kaliteli futbolcu

Mentali güçlüyse bu sene iyi katkı bekliyorum. Al verleri iyi, hızlı top yapıyor, sürekli boşa kaçıyor, ceza sahasına koşu atıyor. Dil bilmiyor öğrenecek. Yaşı genç tecrübesi yok alışacak. Bizim baskı ve karşılamamızda ne yapması gerektiğini şuan bilmiyor. Bu net görülüyor. Ama iştahlı ve adam kovalıyor. Ben bu çocuktan ümitliyim. Aldığı süreler artacak ve takımdaki rolünü bulacaktır. Beklentiyi iyi ayarlamak lazım. Takımın her maç istikrarlı çok iyi oynayan tek adamı osimhen. Onun dışında herkes dalgalı gidiyor. Batrakov da her maç istikrarlı çok iyi olmayabilir. Ligin ikinci yarısında tam anlamıyla dişe dokunur performansa ulaşacağını düşünüyorum

Geri
Üst Alt