Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.554
- 28.657
- 1.933
yeteneğini tartışmıyorum, bu bebenin şu galatasaray kadrosunda sakatlık dışı 1 nedenden 11 görememesi hayatın akışına aykırıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca da ugo hariç herkes hakkında konuşmuş yav sara oynasın diye mi böyle yapıyoOkan Buruk: "Takım oyununu çok iyi oynayan bir oyuncu olmasından dolayı çok mutluyum. Batrakov, hem hücum baskılarına gidiyor hem savunma görevlerini yapıyor. Her zaman pas opsiyonu oluyor. Sonuca da çok rahat bir şekilde ilerleyen zamanlarda bunu yansıtacak. Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Genç bir oyuncu, fiziksel olarak gelişimini tamamlayacak, takıma ve lige alıştıktan sonra çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bugün yine Leao ve Sane'ye çok hızlı pas vererek takımı ileri taşıdı. Takımı öne taşıyor."
Okan Buruk: “Lesley’i ön tarafa aldım, çok beğendiğimiz bir oyuncu. Gelişimini tamamlayacak ve lige alıştıktan sonra da iyi işler yapacağını düşünüyorum, o kalitesini gösteriyor. Bugün Leao’ya verdi, Sane’ye verdi. Geçişlerde hızlı ve doğru oynayarak takıma katkı veriyor.”Hoca da ugo hariç herkes hakkında konuşmuş yav sara oynasın diye mi böyle yapıyo
Ne asist yaptı yav.
Gönül isterdi ki buraya nokta atışı bir isim alalım, ama wonderkid U23 kontenjanından Batrakov geldi.Sorumluluk alan topçudan korkmayacaksın, Mertens gibi asla ne toptan ne rakipten kaçmıyor, duran topların başına geçmeye cesaret ediyor. Çevikliği var, pasları yerinde. Kornerlerini beğenmiyordum, bugün yine önce kötü kullandı ama sonra ki 2 kornerde topu daha iyi yerlere gönderdi demek ki gelişecek. Amasız fakatsız 11'de devam etmeli.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 tane iyi korner atti.Bir de Osi'yle tam görmek lazım ama Cicalcau Belhanda arası gibi bir şeye benziyor. Hoşuma gitmedi. Hele kornerleri
yoksa aradığımız 8 mi?
Zorlama elestirileri birakalimzorlama övgüleri bırakalım
eh işte
Uzun zaman sonra kalenin içine doğru atılan korneri ilk kez görüyoruz.Zaten çocuğun özelliklerinden bu.Yeterki özgüveni bir eline alabilsin.Bunun içinde bikmadan usanmadan oynamalı.kornerlerini beğendim