#83 Aleksey Batrakov

yeteneğini tartışmıyorum, bu bebenin şu galatasaray kadrosunda sakatlık dışı 1 nedenden 11 görememesi hayatın akışına aykırıdır.

Okan Buruk: "Takım oyununu çok iyi oynayan bir oyuncu olmasından dolayı çok mutluyum. Batrakov, hem hücum baskılarına gidiyor hem savunma görevlerini yapıyor. Her zaman pas opsiyonu oluyor. Sonuca da çok rahat bir şekilde ilerleyen zamanlarda bunu yansıtacak. Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Genç bir oyuncu, fiziksel olarak gelişimini tamamlayacak, takıma ve lige alıştıktan sonra çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bugün yine Leao ve Sane'ye çok hızlı pas vererek takımı ileri taşıdı. Takımı öne taşıyor."

Okan Buruk: "Takım oyununu çok iyi oynayan bir oyuncu olmasından dolayı çok mutluyum. Batrakov, hem hücum baskılarına gidiyor hem savunma görevlerini yapıyor. Her zaman pas opsiyonu oluyor. Sonuca da çok rahat bir şekilde ilerleyen zamanlarda bunu yansıtacak. Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Genç bir oyuncu, fiziksel olarak gelişimini tamamlayacak, takıma ve lige alıştıktan sonra çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Bugün yine Leao ve Sane'ye çok hızlı pas vererek takımı ileri taşıdı. Takımı öne taşıyor."
Hoca da ugo hariç herkes hakkında konuşmuş yav sara oynasın diye mi böyle yapıyo

Hoca da ugo hariç herkes hakkında konuşmuş yav sara oynasın diye mi böyle yapıyo
Okan Buruk: “Lesley’i ön tarafa aldım, çok beğendiğimiz bir oyuncu. Gelişimini tamamlayacak ve lige alıştıktan sonra da iyi işler yapacağını düşünüyorum, o kalitesini gösteriyor. Bugün Leao’ya verdi, Sane’ye verdi. Geçişlerde hızlı ve doğru oynayarak takıma katkı veriyor.”

Sorumluluk alan topçudan korkmayacaksın, Mertens gibi asla ne toptan ne rakipten kaçmıyor, duran topların başına geçmeye cesaret ediyor. Çevikliği var, pasları yerinde. Kornerlerini beğenmiyordum, bugün yine önce kötü kullandı ama sonra ki 2 kornerde topu daha iyi yerlere gönderdi demek ki gelişecek. Amasız fakatsız 11'de devam etmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne asist yaptı yav.
1terim2.webp

ortada lesley var 10 numarada kimse yok. adaletli forma dağıtılan 1 yerde 10 numaranın tartışılmaz sahibi olmalı.

Sorumluluk alan topçudan korkmayacaksın, Mertens gibi asla ne toptan ne rakipten kaçmıyor, duran topların başına geçmeye cesaret ediyor. Çevikliği var, pasları yerinde. Kornerlerini beğenmiyordum, bugün yine önce kötü kullandı ama sonra ki 2 kornerde topu daha iyi yerlere gönderdi demek ki gelişecek. Amasız fakatsız 11'de devam etmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönül isterdi ki buraya nokta atışı bir isim alalım, ama wonderkid U23 kontenjanından Batrakov geldi.

Şu ana kadar en az 2 golü olmalıydı, bir asistini de Osimhen harcadı malesef.

Onun dışında bizim adımıza artı yazacak pek bir şey yapamadı. Ama inanıyorum ki ileride daha çok katkı verecek, Batrakovu alkışlamaya ve desteklemeye devam. Biz onu omuzlarda taşırsak bu istekle elbet bu takımın bir parçası olacak. FB ve BJK taraftarları gibi kendi oyuncumuzu yemeyeceğiz.

Toreira- Lesley- Batrakov

Yunus. Deniz. Leao

Form durumlarina gore su an olmasi gereken kadro bu ..

Bastan beri diyoruz calim atamasa da Sara gibi hantal degil ..Defansif katkisi gayet iyi on alan baskisi yapiyor.. İkili mucadeleleri de kotu degil o konularda gereksiz elestirildi..

İsin hucum kisminda sorumluluk alabilmesi lazim .. En buyuk eksisi o bence.. Top kaybi yok gibi ama cok garantici oynuyor ..Daha cok kilit pas denemesi sart..
21 yasinda ilk kez rusya disina ciktigini da unutmayalim..
Bu herif oynadikca takima alisacak form tutacak sacma buluyorum her mac yarim yamalak oynatilmasini ..

Geri
Üst Alt