#83 Aleksey Batrakov

fena degildi ben begendim. oyunu hizlandiran ve acan paslari vardi ama yaratici pas goremedik ilk macinda. bir de calim ozelligi hic yok gibi.

fırsat bulursanız maçı tekrar izleyin

ilk yarı / ikinci yarı arasında fark olağanüstü
ikinci yarı ilk yarım saat özellikle
ilk yarı bildiğin volleybol oynamışız
batrakov girer girmez top yere iniyor, sağ sol çapraz koşular başlıyor heryerde. 20 dkda 3 gol buluyoruz osimenin iptal edilen s2msonik ofsaytı ile birlikte

Ortalama bir başlangıç, henüz erken tabii

Daha önünde çok fırsatı olacak, ancak umut ettirecek bir maç çıkartmadı bana göre, sıradandı yani.

Ortalama bir başlangıç, henüz erken tabii

Daha önünde çok fırsatı olacak, ancak umut ettirecek bir maç çıkartmadı bana göre, sıradandı yani.
Katılmıyorum bu oyumuna. Oyun ve özellikleri itibariyle kendisine çok ters gelecek bir rakibe karşı oyuna girdiğinde oyun akmaya başladı. Sara da geriye çekilince onun da performansı arttı. Oyunu sadece gol, asist diye bakmamak lazım. Oyunu hızlandırması ve sürekli hareketliliği sayesin hep pas istasyonu olması bence çok önemliydi. 10 no da bunları Mertens'ten sonra oradan oynayan Sara ve Yunus yapmıyordu mesela. Biri statik kalıyordu, diğeri de kendini hep öne koşu atarak gösteriyordu. Bu tarz pas istasyonu veya boşa çıkma hareketliliğini gösteremiyorlardı. Bu maç o yüzden gayet pozitif göstergeye girer bence.

Cicaldau gibi 3 ay övülür buda. Günümüzde hızı, driblingi olmayan hücum oyuncularının avrupada işi yok. Avanta transferi başka bişey değil. Asıl devlet bu transferleri araştırmalı kime ne gidiyor diye. Sporting taş gibi 10 numara Zalazar’ı 30 m’e çekti eminim maaşı 2 m vardır yoktur. 4 versen koşa koşa gelirdi ama tabi komisyonu avantası yok.

normalde beğendiğim bi tip oyuncu değil gibi ama bizim takımın ihtiyacı olan profil biraz da bu şu an, takımın zaten atletizmi fazlasıyla yüksek oyun zekası yüksek adam lazım, batrakov öyleyse gayet faydalı olabilir

Cicaldau gibi 3 ay övülür buda. Günümüzde hızı, driblingi olmayan hücum oyuncularının avrupada işi yok. Avanta transferi başka bişey değil. Asıl devlet bu transferleri araştırmalı kime ne gidiyor diye. Sporting taş gibi 10 numara Zalazar’ı 30 m’e çekti eminim maaşı 2 m vardır yoktur. 4 versen koşa koşa gelirdi ama tabi komisyonu avantası yok.
regen mertens çekmişiz ne anlatıyorsun rdas

olumlu veya olumsuz keskin yorum yapmak için erken.
Bu adamın ciddi bir bonservisle geldiğini unutmayalım.sonuçta bizim liginde kalitesi belli.Yüksek beklenti içinde olmak çok normal.

Hani çok hareketli olması ceza sahasında çok bulunmasının çok büyük bir meziyetmiş gibi konuşulması bana anlamsız gelliyor. Bu özelliklerde çok fazla oyuncu sayılır.Hadi diiyelim ki önemli özellikler ama bence yetmez.
Burada o yakaladığı pozisyonlardan bir tanesini iyi bir vuruşla gol atmasını beklerdim.Mesela şut tekniğini merak ediyorum.Bu bence çok önemli.
çalıma gelirsek tabiki öyle iki üç kişiyi geçerek çalım özelliğide olmayabilir.Ama dar alanda sırtı dönük top alıp dönmesini tolpla biraz olsun dikine gitmesini beklerim.
Mesela pas tekniği ne kadar iyi uzun pasları ne kadar iyi onlarıda zamanla görürüz.
Mesela hızlı görünmüyor.Hızlı değilse tekniğii yani dar alandaki top hakimiyeti falan iyi olmalı.Bunları zaten zamanla daha net görürüz.
Bunun dışında fizik tabiki gelişir.
Ama bizim o bölgeye daha hazır bir oyuncu kendisini kanıtlamış bir oyuncu almamız belkide daha doğru olurdu.

Ama şurası çok net transfer ve planlama konusunda başımızda çok ciddi sıkıntılı yöneticiler ve teknik ekip var.
tabiki bu adam hakkında 5,6 haftaya az çok net konuşuruz ama bu orta saha rotasyonu ve oynadığımız oyunla bu adamında performansı olumsuz etkilenecek.

Yorum in 2 3 maç gözlemleyelim ama agucukgucucuk gibi ışıksız değil.

Bu çocuğun hünerlerini deplasmanda görürürüz muhtemelen, evde ugultular arasında herkes haldır huldur bir şeyler yapmaya çalışırken çok göze çarpmadı ama şöyle sıkışmış ve gol ihtiyacımızım olduğu bir maçta bakalım neler yapabilecek. Kilit pas şut bunlar ne alemde onu görücez

Yorum yapmak icin çok erken. Kendi sahamızda ikinci yari bastırken Morutan, Cicaldau falanda fena gözükmez.
Ne olursa olsun, bize acil 10 numara lazımken 25 milyon verip geleceğe yatırım yapmak mantıklı degil.

İlk maci icin olumlu gordugum sey gole yakin olmasi.Tabela yapacak pozisyonlara giriyor gibi duruyor.Ancak heyecani net bir sekilde gordugum icin degerlendirme yapmayacam.

Ben çok beğendim. Belli pas kalitesi çok yüksek oyun görüşü çok yüksek sadece dikkatimi çeken bir konu var biz atak yaparken yerleşimde kendini hep sağ kanada doğru konumlandırdı acaba özel olarak mı söylendi oyuncuya yoksa kendi insiyatif kullanarak mı bunu yaptı aklıma takıldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi dşünmüştür Barış ile oyun zekası farkı yüzünden anlaşamayacağını direk anlamıştır

Bizim takıma dribling öncelikli hücum oyuncusu değil oyun zekası yüksek hareketli pasör top tutmayan boş alan yaratan fırsatçı 10 no lazım. Ayrıca bitiriciliği çok iyidir. Sadece şut gücünü geliştirmesi lazım

Cicaldau gibi 3 ay övülür buda. Günümüzde hızı, driblingi olmayan hücum oyuncularının avrupada işi yok.

Dünya futbolunu domine eden ispanya milli takımında kaç futbolcunun hızı ve driplingi var?

Kimi oyuncu hız ve driplingle iş yapar, kimiside zekasıyla. Dün oyuna girdikten sonra gelen her topu olumlu ve hızlı oynayarak maçı hızlandırdı batrakov. Hızlı koşmasındansa hızlı düşünerek oyunu hızlandırabilen zeki oyuncuya ihtiyacımız vardı.

Tabii ilk maçtan çok göklere çıkarmakta doğru değil. Bu işin deplasmanı var, derbisi var, kar, çamur, üstüste maçlar, yorgunluk vs... Ayrıca nasıl antrene edileceğide önemli okan hocayla geriyemi gidecek yoksa kendini geliştirebilecek mi? Zamanla göreceğiz bunları..

Yıllar önce hiç unutmuyorum kimselerin tanımadığı bilmediği anelkanın bonusu ribery'i sessiz sedasız almıştık. İlk maçı ç.rize deplasmanıydı. O da oyuna 2. yarıda girmiş ve oyuna girer girmez zekası ve çabukluğuyla kendini hemen belli etmişti. Maç sonrası bizim tartışma gruplarında kimisi çok övmüş, kimiside hızlı oynamaya çalışırken yaptığı top kayıplarına kafayı takıp çöp transfer demişti.. sonrasında adam dünya starı oldu..
batrakov'da da peşin hükümlü olmayalım derim..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek maçla ne eleştirilir, ne de göklere çıkarılır. İlk maçında temkinli oynadı, biraz korkarak oynadı ama yine de sürekli top istedi.
Olur ya kumaş var belli. Önünde Osi yanında Leao... Gelişir bence.

Belhanda bile olamaz, bende yok direkt teşhis
Belhanda bizde iken 4 sezon 111 Maçta 19 gol 19 asist yapmış koca 4 sezon full oynayarak. Batrakov bizde bu rakamlara çok daha erken ulaşır. Üstelik bu rakamları yaparken biz de oynarken 27-31 yaşları arasındaydı. Üstelik kabız bir oyunu vardı ikili mücadele ve koşma ile kapatıyordu.

Geri
Üst Alt