#83 Aleksey Batrakov

winner bir oyuncu degil malesef

su golleri fb formasi altinda kacirmis olsa gece gündüz dalga gecerdik surada

Çok iyiydi, Osimhen ya da sağlam santrforlarla merkez ceza sahasında Tr Liginde çok gol bulur, sessiz topçu belli Okan Hoca adaletsizliğine kurban gidicek,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün Sane hiç yoktu ona rağmen takım işledi neden bi düşünün bide Leao ile izzlemek lazım

Ben gayet memnunum.
Hatalari illaki olucak.

Gelmeden önce demiştim, hayırlı olsun her maç çarmıha gerilecek çocuk diye, öyle de oldu.
Takır takır dökülen defans, 100 bin euroluk top bile oynayamayan Sane vs. konuşulmaz fatura bu çocuğa kesilir. Topu ıskaladı ya maçın tüm hikaye buraya yazılır

Böyle de devam eder. Bayılır bazıları futbolcusunu yemeye çünkü

Valla ben çok beğeniyorum Batrakov 'u oynadığı 2 maçta da, sürekli hareketli sürekli tek top oynuyor oyunu hareketlendirip direk rakip kaleye gidiyor. Batrakov 'un olması Sara 'nın da çok işine yarayacak

Sürekli oynamalı. Kalitesini belli ediyor. Daha ilk dakika da asisti yaptı resmen, Osi kaçırdı orada. Sürekli pozisyona giriyor bu çok önemli, onları da atmaya başladığı noktada kafamız iyice rahatlayacak. Sevindirici bir nokta da Sara'da kendi mevkisine geçince onu da kazanmış oluyoruz, Sara'nın 10 ve 8 no da oynadığı oyun arasında ciddi büyük fark var 8 no da vasat olduğu maçlarda bile böyle.

yerli çikıldau diyenleri haklı çıkartıyor

Begendim genel olarak, daha iyi olacaktir diye umuyorum

Yalniz gol lazim oldugunda ilk kendisinin cikarilmasi beni rahatsiz etti

Szymanski kadar etkili olursa sevinin demişti rus muhabir

osimhen çıkana kadar iyiydi ondan sonra barış santfor oynamayı bilmediği için aradaki uyum kayboldu geriden top çıkarken sürekli yardım ediyor geriye gelip

Yemin ederim acayip bir zihniyet ve bakis acisina sahip insanlar varken genc oyunculara neden olgunlasmalari için zaman taninmiyor belli oluyor yine, cunku sirf boyle tepkiler yuzunden..

Yeni bir kulube (ilk yurt disi deneyimi ayrica) henuz gelmis 20 yasindaki oyuncularin, daha ilk andan itibaren Bellingham gibi oynamasini mi istiyorsunuz?

Ilk yarıda iyi bir performans sergiledi; ikinci yarıda ise oyuna daha az dahil oldu. Bu son derece normal bir durum; sonucta bu seviyeye alisması gerekiyor bu da zaman alicak. Sizin sandiginiz gibi bu surec 5-10 gunluk birsey degil bu haftalar surer en basitinden.

Bunu idrak edemiyor olabilirsiniz o zaman da cozum basit; oyuncu yorumlama, macini izle ve gec isine bak.

Su macta niye gol asist yok diye 25 milyon verilmis diye ne tepkisi veriyorsunuz, ne baglantisi var? Daha ilk dakikada Osimhen bunun asistini yedi mi diyelim? Amac nedir. Kesip atalim mi ? Bruno Fernandes'i arayalim devre arasinda hemen gelsin.

Vallah biktim sizden ya. Insani oyle yoruyorsunuz ki genc oyuncunun verdigi heyecani, o gelisimini takip etmekten usandiriyorsunuz.

Geri
Üst Alt