#83 Aleksey Batrakov

Bu maçlık ben Galatasaray’ın 10 numarasıyım havası vermedi. İleride ne olur bilemem ama o pozisyonda oynayan oyuncunun pres yapıp yan pas yapmak dışında meziyetlerinin olması gerekir. Birkaç maç sonra daha net yorum yaparız.

Real nasıl ardaya fizik yükledi bizim de yüklememiz lazım
3 sene surdu Arda'nin gelisimi. Elin adami bu sureyi yonetebiliyor ve hemen takimlarinda kilit oyuncusu olmasini beklemiyor.

Bizdeki taraftar yapisina baksana, kariyerindeki ilk CL macindan Bruno Fernandes cikmasini bekleyenler var.

Yorumlar komedi, pas oyunumuzu oturtan kilit topçumuz idi. Sayesinde top bizde kaldı

Beklediğimden iyi çıktı CL deplasmanında

Takımın oyununu değiştiren katalizör topçu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aradığımız adam değil gibi. Biraz geride işe yarar belki ama 10 numarada pek bir faydası yok. Tabii bu topçunun değil bizim suçumuz.

Ben mi körüm yoksa takımı aşırı rahatlattıgini kimse görmüyor mu yahu?
Tam olarak öyle yapıyor. Okan hoca da bunu istiyor anladığım kadarıyla. 10 numara değil 8 numara gibi oynuyor ve Torreira ile Sarayı olduıkça rahatlatıyor. Taraftar ileride de 10 numara işler bekliyor bu da doğal.

Onun gelmesini en çok isteyenlerden biri olarak..

Daha çok sorumluluk alması lazım. Kayboluyor & sorumluluk almıyor. Kademe kırıcı paslarına çok ihtiyacımız var çünkü. Topu alıp sağa sola koşması beklenilecek profilde oyuncu değil zaten ama şu paslar gelmeye başlasın artık. Yine de daha iyi olacak umarım yakında.. umarım çok daha yakında olur, maçın 2. yarısı oyunda kalır mı bilmiyorum ama.

Bu çocuğun en büyük problemi çevik olmaması o mevkide inanılmaz büyük bir sorun, sonradan kazanılacak bişey değil çünkü pek. Hagi mesela sırtında adam varken salisesinde dönüp kopuyordu yanından, Yunusta bazen yapabiliyor bunu 10 numarada. Mesela Sara hiç yapamıyor o yüzden 10 numarada sırtında adam varken vasat, ilk dokunuşu ve mücadelesi iyi kesinlikle kötü değil ama maximum hamle oyuncusu olur yine 30 milyon verip karavanayı bulmuşuz. Belki 8 e evrilir ileride bilmiyorum ama şu haliyle zor.

Geri
Üst Alt