#83 Aleksey Batrakov

Tam olarak öyle yapıyor. Okan hoca da bunu istiyor anladığım kadarıyla. 10 numara değil 8 numara gibi oynuyor ve Torreira ile Sarayı olduıkça rahatlatıyor. Taraftar ileride de 10 numara işler bekliyor bu da doğal.
O işi zaten kanatlarla görüyoruz taktik gereği. Yunus bu maçta kanat oynamıyor, keza sane de öyle. Çift 10 numara gibi takılıyorlar, bu yüzden birisi diğerinin kanadına gidiyor atak o yondeyse ve hemen ice katediyorlar. Bağlantı noktası ya batrakov oluyor ya da x bir oyuncuyu boşa çıkarmak için forveti ciftliyor

Batra oynadiktan sonra sara ve torreiranin yükselmesi tesadüf tabiki
Çocuk iyi btw ancak mesele biraz daha kreatifliği lazım

Şuan at gibi kullanıyoruz, ileriye sahte 9 koşusu at, top rakipteyken kovala

Top bizdeyken kreatifliğini de görmemiz lazım

Bizim ihtiyacımız olan ofansif ortasahanın oyunu taşıması yönlendirmesi bu cocuk regista gibi takılıyor ortasahamız zaten geçmiş zamanlardan beri oyun kurmada sorun yaşıyorken oyunu taşıyacak bir oyun tipi yok.Avrupada top çevirme oyunu oynayan teknik ekibi çok iyi olan takımda bizden daha iyi iş yapar ama bizim oyunumuza uymadı şu ana kadar.

bu arkadaş bahsettiğin tutarları bırak, bahsettiğin takımlara giderse futbol ile ilişiği keserim :)
Tamam not ettim seni. Geçen sene zerre top tutamaz iken bu Sene sporting gibi CL deplasmanında nasıl topu tutabildik sence?

Geçen sene CL deplasmanlarında dökülen torreira bu maçta neden iyi, Allah'ın lütfu mı?

şuanlık iyi değil benim fikrim o.Umarım rusyadan oyuncu çıkmaz olayı bu sefer olmaz da biz tutturmuş oluruz golovin sonrası bir kere de

Bizim ihtiyacımız olan ofansif ortasahanın oyunu taşıması yönlendirmesi bu cocuk regista gibi takılıyor ortasahamız zaten geçmiş zamanlardan beri oyun kurmada sorun yaşıyorken oyunu taşıyacak bir oyun tipi yok.Avrupada top çevirme oyunu oynayan teknik ekibi çok iyi olan takımda bizden daha iyi iş yapar ama bizim oyunumuza uymadı şu ana kadar.
Yakında herkes bunu görür temas hiç yok
Tam bir regista ama bizim ihtiyacımız bu degil
Fazla para bağlanmış bu kadar temassız oynayan oyuncu çok az gördüm

Her atakta yalnızca bir kez topa değiyor daha çok gezip istasyon olmaya devam etmeli onun haricinde bir sıkıntı yok

ısı haritası olursa atarız maç sonu acaip haraketli bize bence faydası çok bu durumun tıkanmıyoruz.

Geri
Üst Alt