#83 Aleksey Batrakov

Alınmasına çok karşıydım. Eski mesajlarım duruyor. Ama şimdi de sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Karşı çıkmamın sebebi kötü ya da düşük potansiyeli olduğu için değildi. Henüz bu seviyelerin oyuncusu olmadığı için istemiyordum. Ayrıca şunu unutmamak da gerekir, teknik direktörümüz geliştirici bir hoca değil. Oyunculardan çok çabuk vazgeçen, hemen kenara atıp daha iyisini istiyorum diyen birisi. Dolayısıyla bize gelen hiçbir gencin fazla level atlayacağını düşünmüyorum.

Yok abi 2 tane çatala top takacak, penaltı alacak, 4-5 kişiyi çalımlayacak öyle beğenecekler. Dün takımın en iyilerinden biriydi. İddia ediyorum adam gibi bir taktik disiplini olan bir takımda rahatlıkla oynar. Koy Atletico'ya sırıtmaz. Sadece fiziksel olarak güçlenmeye ve daha fazla süreye ihtiyacı var. İnşAllah Osimhen ve Leao ile çok güzel oyunlar izletecek bizlere.
enciso diyorlar bir de, dün kanatlarda patladık, enciso olsaydı bir cacık yiyemezdik alamazdık ortasahayı

En büyük eksiği daha çok genç ve tecrübesiz olması. Santrafor'u Osimhen, kanatları Leao, Sane, Barış olan takım için ne kadar doğru tercih orası tartışılır. Bence çok daha net bir isim transfer edilmeliydi oraya ama artık olan oldu, Cicaldau muamelesi yapılmasına da karşıyım. Elinde yaşlı Sneijder vardır, Mertens vardır alırsın bu çocuğu, yavaş yavaş hazırlarsın, doğrusu bu olurdu. Ama şu anki koşullarda madem o kadar yatırım yaptın, ısrarla her maç oynatacaksın.
Arda abi bize olmuş adam lazım

Yapılanma,hazırlama falan bunlar şu anki GS'ye çok ters şeyler

GS sürekli şampiyon olmalı onun için de olmuş,hazır ne vereceği belli olan adamlar gelmeli

Okan Buruk da bu minvalde şeyler söylüyor boyuna

enciso diyorlar bir de, dün kanatlarda patladık, enciso olsaydı bir cacık yiyemezdik alamazdık ortasahayı
Artırıyorum Batrakov rakipte olsa ne kadar hızlı, tekte doğru ve basit oynuyor diye güzellemeler yapılıyordu ki bu gerçek onlarda olsa biz 2 top yapamazdık.

maçı izleyenler yanlış okumuş. dün ilk yarı ortasahamız çok iyiydi, hiçbir sıkıntı yoktu, topu rahatça kapıyorduk istemidiğimiz gibi dolaştırıyorduk

kanatlarda 1 kere bile birebirde geçip çizgiye inemedi kimse. baktım yorumlara yunus övülmüş 1.seçenek olmalı denmiş falan ama ne sane ne yunus ne de barış hiç formda değiller. siz kanat oyuncususunuz takımın topu size getirmek artık ondan sonrasında bir zahmet 1-2 ince iş yapın

Arda abi bize olmuş adam lazım

Yapılanma,hazırlama falan bunlar şu anki GS'ye çok ters şeyler

GS sürekli şampiyon olmalı onun için de olmuş,hazır ne vereceği belli olan adamlar gelmeli

Okan Buruk da bu minvalde şeyler söylüyor boyuna
Okan Buruk'un bakış açısı bu. Kısmen de katılıyorum ama olan oldu artık. Aldırmayacaktı o zaman. Ama Batrakov' a gelene kadar neden bizim 2 tane yetişkin sağ bekimiz var? Osimhen gibi adamın yedeği neden Barış ya da Deniz? Bu transfer planlaması ile ilgili sorarız da sorarız. En başta dediğim gibi olan oldu artık, ısrarla oynatıp kazanmaya çalışmak lazım.

Zaten bu adamı yeni 10 numara diye pazarlayarak en başta kaybettik. Bu adam şu an için bizim takımın 10 nosu olacak meziyetlere sahip değil. Belki ilerde olur o ayrı. Ha orda da şu sorun var biz ancak iki üç yıl sonra max verim alabileceğimiz bir adama 25 milyon euro verebilecek bir takım mıyız? İşte o soru işareti.

Bizim o bölgede net bir oyuncu ihtiyacımız varken o bölgeye gelişimini tamamlamamış bir adamı koyup yeni Mertens diye sunarsan taraftarda iki maç sonra hani bu adam ne gol atıyor ne asist diye ortalığı ayağa kaldırır.

Her açıdan yanlış bir transfer kim ne derse desin. Psg için doğru transfer olabilir çünkü adamlar alır almaz takımın 10 numarasını bu adama emanet etmeyecek, belkide pişmesi için yıllarca bekleyecek pişmesse de şutlayacak. Verdiği para da adamlara koymayacak. Bizde bunların hiçbiri yok.

Bir şunu anlatamadık işte. Herifi gereksiz şişirmeler, abartmalar, yok takımı rahatlatıyor, yok o çıkınca orta saha çöktü. Şu an 10 maç sonunda hala gol ya da asist yapamamış olsun şöyle yorum yapan bir tane adam kalmaz. Kaldıki yapamayabilir çünkü bu adam yıllarca sabır gerektiren o sabrın sonunda da hala tutmama ihtimali olan bir adam. Ama acaba biz o lükse sahip bir takım mıyız?

Geçen sene Singo bu sene Batrakov Allah sonumuzu hayretsin.

Ben begenenlerdenim. Kendisi guclenmeli, takimin kalanida ona ayak uydurup onun gibi basit tekte dikine oynamali. Sara-Yunus ayagindaki topla vedalasamadigi icin icimizden gecti rakip ikinci yari Batrakov cikinca.

Dikine pas yuksek risklidir dogru ama unutulan bisey var. Dikine pasta top kaptirinca rakibin arkasinda kalmiyosun. Hamle sansin oluyo. Sara ve Yunus gibi vedalasmayip kaptirinca takimin yarisi rakibin arkasina dusuyo.

Geri
Üst Alt