#83 Aleksey Batrakov

Bugünden sallayanlara, her şey bittiğinde asla unutkan olmayacağız.

Bu cocuk olacak.
Sahadaki performansindan zaten memnunum ama mental olarak da iyi görünüyor. 21 yasinda biri icin cok olgun.

Bu niy3 hergun bir yere aciklama yapiyor? Bi rahat birakin lan cocugu

Bu Taraftari da anlamiyorum. Genc alin deniliyor, aliniyor bok gibi rulet tutmadi vs. vs. siz ne istiyorsunuz acaba?
bu kulübe pahalı genç oyuncu alınmamalı, 30m verilen oyuncudan soru işareti oluşturmadan düzeyde net katkı alınmalı. bu paralar sadece leao tarzı oyunculara verilmeli. bu ülkenin, kulübün de yapısı bu biçimde ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. batrakov, yarın dünya yıldızı olabilir mi? muhtemel -pek sanmıyorum, o ışığı göremedim ama yine de olasılığı var- ama yine de kısa vadede beklenen verimi alamayacağız bariz gibi. muhtemelen leao ilk onbire gelince yunus keser, yedeğe düşer.

İlk 2 mac gereksiz gomenlere bu mac gun dogdu resmen ...Bu sefer hakikaten cok silikti yani tek artisi dun icin top kaybi yapmamasi ki o bolge icin aslinda bu iyi bir kriter de degil demek ki kilit pas denemiyor saga sola atiyor her topu..

Ben yine de umutluyum bu cocuktan yanindakilerin formu yukseliyor ister istemez .. Soyle 1-2 skor yapsa acilacak gibi geliyor ..
Anlayamiyorum. Cocuk pas trafigini sagliyor, topu ileride rahat tutuyoruz. O ciktiktan sonra sudan cikmis baliga donduk. O pas trafigi gitti. Bunu gorememek icin kor olmak gerek.

bu kulübe pahalı genç oyuncu alınmamalı, 30m verilen oyuncudan soru işareti oluşturmadan düzeyde net katkı alınmalı. bu paralar sadece leao tarzı oyunculara verilmeli. bu ülkenin, kulübün de yapısı bu biçimde ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. batrakov, yarın dünya yıldızı olabilir mi? muhtemel -pek sanmıyorum, o ışığı göremedim ama yine de olasılığı var- ama yine de kısa vadede beklenen verimi alamayacağız bariz gibi. muhtemelen leao ilk onbire gelince yunus keser, yedeğe düşer.
Artik piyasa böyle. Bir sene bile iyi oynadigin an 15+

Cocugun oynadigi mac sayisi dk olarak su ana kadar 2 mac etmiyor.Yeni bir ortamda 21 yasinda alistikca kendini gosterecektir.Ama pahali genc oyuncu alinmamali mantigida yanlis.Potansiyel varsa her zaman degerlendirilmeli.Hep hazir oyuncularla da bu is olmaz.Taraftar da kendini biraz degistirecek yeni gelen oyunculara zaman verecek.

Geri
Üst Alt