#83 Aleksey Batrakov

gelen topu hızlıca vs sağa sola vermesi beni ilgilendirmez öyle asistin asisti saçma sapan şeyleri artık geçelim , 10 numara dediğin skor yapsın maç alsın ben onla değerlendiririm.Yok efendim tekte pas atıyor ,sakin falan onu ben bilmem skor yapsın.Burası psg falan değil set falan oynamıyoruz biz , bireysel kaliteye bakan takımız o yüzden skor yapması gerekiyor
Cevresindekiler de yaparsa ne kadar değerli olduğunu anlarsın bunun. Cevresindekiler pası bekliyor sadece. Pozisyon almak için boşa kaç, pas bağlantısı ol, defansı yap, pres başlat, asist yap gol at, afedersiniz ama diğerleri ne halt edecek? Osimhen mi bu adam 21 yaşında hepsini yapsin

daha kaç saat oldu dedim, hocanın gelişiminde katkısı olur diye. sağolsun lafımı yedirdi. istemiyorsan veto edersin, rest çekersin istiyorsan da oynatırsın ortası yok.

okan buruk tarafından en kolay hedef olarak görülüp yenilmeye başlanmış şimdiden. Bundan sonra yedek oyuncu olmaya alışsın.

Orduya yazıl kardeş, daha fazla değer görürsün on cephede bile .

Geçen maçta da erkenden çıktığını düşünürsek rotasyon kararı teknik bir karar, dinlendirme amaçlı değil.

Oyuncu bu fiziki yapısında kalırsa bu kadar yumuşak futbol oynamaya devam ederse Avrupa'da asla tutunamaz hoca haklı

Skor yapman gerekirdi hiç olmazsa kaleye şutlarını gönderecektin, verdiğin paslar hiçbir zaman konuşulmaz ne yazık ki

1789319218406.webp

Geri
Üst Alt