#83 Efe Akman

Eyupspor da şark görevini tamamlayıp seneye geri dönmeli.

4-1lik hazırlık maçında iki adım önüne pas deneyecek özgüveni dahi yok

Hazırlık maçlarında bir kaç dakika oynayarak görevini ifa ediyor ama hemen gönderilme geri alma opsiyonu ile satılmalı

Efe kardeşinden çok daha yetenekli
Bence iyi yerlere getirebiliriz

Çevre kontrolü süper. Top dürtme hastası değil. Ekstra şeyler deneyip kendini gösterme derdinde değil iş yapar. Keşke 1.80 olsaydı boyu.

düşük tansiyonlu iç saha maçlarında torreira'nın yerine başlayıp en azından 1 devre sırtından yükü almalı.

Fizik olarak geliş kardeşim, abin gibi olma. git berkan abin ve barış abin ile konuş, onları kim çalıştırıyorsa sende onlarla çalış. şuan ki futbolda yetenek kadar fiziğinde önemi var. bak jelert'de, çocukta fiziksel sorun var diye kafadan yedeğe düşüyor.

Çok beğendim bugün.

Hep hareketli, hep topu istiyor, ikili mücadelelerden kaçmıyor, hatta 2-3 top bile kaptı.

Altyapıdan çıkan her oyuncuya yapılan fizik goygoyuna girmeyeceğim hiç.

5 metre top süremeyen adamdan topçu mopçu olmaz kendini xavi falan zannediyor herhalde al ver yaparak abisi gibi izlanda 2.ligine falan transfer yapar seneye işte.

Transfer herzaman cözüm degildir

Efe gibi genc oyuncularin az cok oynamasini istiyorsak ona göre kadro planlamasi yapilmali

Bu sezon ikinci macini oynadi ve belli ki daha cok sans bulacak

Çok beğendim bugün.

Hep hareketli, hep topu istiyor, ikili mücadelelerden kaçmıyor, hatta 2-3 top bile kaptı.

Altyapıdan çıkan her oyuncuya yapılan fizik goygoyuna girmeyeceğim hiç.
Fizik isteyen gitsin mr olympia izlesin. Biraz kuvvetlense yeter. Cevik bir çocuk zaten iş yapacak bizde efe geleceği güzel olur inşallah.

biraz daha cesaret kazanması lazım doğru değerlendirebilmek için
bu maçta bişey yaptığı söylenemez

yorumlara bak :D
çocuk daha 18 yaşında.
aslanlar gibi çıktı sorumluluk aldı her topu istedi.
bu yaşta bu özgüven ve dizleri titremeden oynayabilmek büyük mental gerektirir.
yetenek olduğu zaten belli.
bu çocuktan olur

yorumlara bak :D
çocuk daha 18 yaşında.
aslanlar gibi çıktı sorumluluk aldı her topu istedi.
bu yaşta bu özgüven ve dizleri titremeden oynayabilmek büyük mental gerektirir.
yetenek olduğu zaten belli.
bu çocuktan olur
yaşıtları milli takımda oynuyor!!

Abisi ve kuzenine çekmeyecek.

Geri
Üst Alt