#83 Efe Akman

Daha cok sure almali. Orta saha icin oncelikli olmali. Demirbay'dan daha kotu olamaz.

Galatasaray oyuncu pişirme kulübü değildir. Önce gitsin ptt'de kendini göstersin yeteneği varsa oynar.

ne işi var gsde

#hayret bir mevzu

gecen sivas macini bunun yüzünden veriyorduk

gercekleri söyledik diye forumun %99u kudurmustu

simdi de okanin basligina yazamiyoruz

Dakika alacak tabii, potansiyelli bir çocuk

Sahaya atmadan nası göreceğiz olup olmayacağını

Bu kadar kitlesel çapta sallanacak ne yaptı ben mi görmedim

Sen sahaya su kaydırağından kay diye mi giriyon lan.
Az 16 yaşındaki bebelerle oynuyor utanmıyor musun sahada sadece şuursuzca koşuyorsun.

Yav Ayhan neydi de çocukları yetenekli olsun ? Son 30 senenin en kötü gs orta saha rotasyonu olan bam üçlüsünün başıydı ayhan. Bunlar yüzünden kewell, baros, arda, keita gibi adamlar şampiyon olamadı o dönem.

Güya bunun abisi de iniesta olacaktı medyaya göre yazın gittiği amatör küme takımı 3 ayda geleceğin iniestasını paketledi geri gönderdi nedense 😄 futbolculuk yapıp yapmayacağı bile muamma.

Yazık, bunlar yüzünden eyüp ve Yusuf gibi adamların hakkı yeniyor

Galatasaray gibi bir takımda torpille avrupa maçında oynayabilen futbolcumsu

Ayhan Akman’ın oğlu olmak dışında hiçbir vasfı olmayan ortasaha oyuncusu. Gidip Anadoluda bir top oynayıp kendini kanıtla desen futbolu bırakır

hayat buna güzel sıfır yetenekle oynadığı takıma bak

Topu alıp dönüşlerini hızlı buluyorum, doğru yere oynuyor genellikle, daha güçlenmeli ve mümkünse seneye 1 sezon oynayacağı bir yere kiralanmalı. Mart ayında 19 yaşında olacak.

Evet, beklentim vardi yalan yok. Kotu oynuyor. Ama kotu bisey asla soylemem.

daha küçük çaplı bir maçta oynayabilir, bu maçta işi kolay değil bir de yanında demirbay var

Geri
Üst Alt