#83 Efe Akman

Bu maçta izlemedim ama normalde süre aldığı maçlarda çok savruk bir görüntü çiziyordu. Keşke kiralansa. Eyüp de öyle

Çocuk kötü değil zamanla sürekli oynayabileceği bir kulüp olsa oyunu olgunlaşır hiçte öyle kazma yeteneksiz değil kafasını kaldırarak oynuyor mücadeleden kaçmıyor

Berat Efe’den de küşük muhtemelen ama birşey vadediyor

Genç oyunculara biraz töleranslı olmak lazım elinde ki genci bu şekilde değerlendirirsen

Cuesta gibilere milyonlar bağlandığında ağlamayacaksınız
Elimdeki oyuncu sahada en ufak kıpırtı gösterdiğinde tolerans gösteriliyor zaten bkz Berat Luş. Ama bir gitsin bu kadar bulunmaz değerse oynasın Anadolu’da bir 6 ay görelim nasıl bir değermiş.

Abisini de gördük ne yurtdışında tutundu ne burda Anadolu’da oynatıyorlar.

Elimdeki oyuncu sahada en ufak kıpırtı gösterdiğinde tolerans gösteriliyor zaten bkz Berat Luş. Ama bir gitsin bu kadar bulunmaz değerse oynasın Anadolu’da bir 6 ay görelim nasıl bir değermiş.

Abisini de gördük ne yurtdışında tutundu ne burda Anadolu’da oynatıyorlar.

Bu bakış açısıyla zor bence siz gidin önce o kafanızın içini değiştirin

Sabır yok hoşgörü kalmamış futbolcu değerlendirme iki çalım bir pas üzerine olmaz

Beratta yetenekli efe de ama kimisi potansiyelini çabucak sergiler diğerinin zamana ihtiyacı olabilir burda profesyoneller zaten değerlendirmiş ve süre vermişler

Gelipte kazma çöp vs gibi atıflar cahilce kalıyor

Yunus akgün içinde neler söyleniyordu hatta barış alper içinde ve bu örnekler çoğaltılabilir.

Genç oyunculara her zaman sabır gösterilmeli belli bir vakte kadar ve efe daha 18 yaşında

Sağlıksız seviyelerde linç ediliyor çocuk, yazık valla. Söylenildiği kadar kötü değil, yeterince gelişmedi şu ana kadar. Torpille alakası yok, öyle olsa bi kere Roma satışında opsiyon istemez. Full oynayacağı kulübe kiralanmalı, Alman 2. Ligi, Belçika ligi, vs.

istanbul'da göz önünde olup ilk 11 oynayabilecegi bir yere kiralanmaliydi

400bin Euro maaş aldığını kimse bilmiyordu sanırım. Yakında çok fena linçlenmeye başlayacak. Devre arası oynayabileceği bir takıma kiralansa iyi olacaktı.

Yusufu gönderip buna 400 bin euro maaş vermişiz boşuna torpilsaray demiyoruz devlet dairesine dönmüşüz resmen

7 milyon aliyomus haluka gore ama o bile fazla bisey kanitlamadan bu yasta cocuga bu para verilir mi 2 seneye amatorde olcak belki

Ben şahsen beğeniyorum bu çocuğa yeterince şans verirse yunus gibi bir anda parlayabilirdi Berkan’dan çok kötü mü oynuyor şimdi bu çocuk?

Aldığı parayı görünce şok oldum ama bizim takımda çoğu oyuncunun maaşı zaten gereksiz şekilde fazla.

Geri
Üst Alt