- 26 Kasım 2012
- 179.492
- 241.845
- 5.688
demirbay 2 milyon alıyomuş
efe az bile alıyor en azından cimbomlu ifbli değil dbay gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
180 bin euro ?7 milyon aliyomus haluka gore ama o bile fazla bisey kanitlamadan bu yasta cocuga bu para verilir mi 2 seneye amatorde olcak belki
Hamza Akman da aynı şekilde süreki övülüyordu diye hatırlıyorum. Gitti, hiç bir yerde oynayamayıp kendini Eyüp'e aldırttı.180 bin euro ?
Amatörde olma imkanı yok çocuk yetenek skalasını gösteriyor her seferinde, dikine oynayan bir çocuk oyunu taşıma özelliği de mevcut.
Daha 18inde çocuk bugün vedalaşmak istese orta yada üst seviye kulüpler kapıp bir yerlere kiraya verir.
Oynatmamamız veya gelişimine katkı sağlayamamamız kendisiyle birlikte net bizim de mallığımız.
Kulüp gidip oynayacaksın diye rest çekmeliydi
Demirbay 1 milyon alıyor?demirbay 2 milyon alıyomuş
Demirbay 1 milyon alıyor?
Ondan haberim yok ben KAP'a bakarim cunku.Geçen 2 aldığını bildiren bir tweet gördüm burda
O zmn yasaklı kaynak olarak kategorize ediniz
Ondan haberim yok ben KAP'a bakarim cunku.
Hamza Akman da aynı şekilde süreki övülüyordu diye hatırlıyorum. Gitti, hiç bir yerde oynayamayıp kendini Eyüp'e aldırttı.
En azından gitti buradaki benzer sözleşmeyi aldı.Hamza Akman da aynı şekilde süreki övülüyordu diye hatırlıyorum. Gitti, hiç bir yerde oynayamayıp kendini Eyüp'e aldırttı.