Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tapusu Roma'da değil. Satışında öncelik hakkı Roma'da. Yusuf'un da benzer şekilde olması gerek. Yani X bir kulüp bize gelip 10m€ teklif ettiğinde Roma 10m€ verip alabilecek isterse.tapusu romada diğer akrabaları gibi hayrı olmaz. bunun yerine gökdenizi kazanmak lazım. ayhan yiğeni ve oğlunu kaçırdığı ve bir bok olmadığı gibi bunuda götürür nasılsa.
Gidenler de hiç oynayamiyor altyapı işini saldım artıkEn az 1 yıl anadoluya gidip dayak yemediği sürece hiçbir şey olmaz
Sürekli maç oynaması lazım
Giderse topçu olma ihtimali var en azındanGidenler de hiç oynayamiyor altyapı işini saldım artık
Gidenler de hiç oynayamiyor altyapı işini saldım artık
B takım lazım
TFF'nin bunun önünü açmaması kadar rezalet bir şey yok
Formül belli
Portekiz'den kopyala geç
B takım şartoğlu şart
Vardı fakat Mr Yalı'nın süper icraatıyla iptal edildi.B takım lazım
TFF'nin bunun önünü açmaması kadar rezalet bir şey yok
Formül belli
Portekiz'den kopyala geç
B takım şartoğlu şart
katılmıyomVardı fakat Mr Yalı'nın süper icraatıyla iptal edildi.
Haa sen bayağı ayrı takım diyon. Ben rezerv gibi anladım.katılmıyom
rezerv ligiylen aynı şey değil
b takımına karşı çıkacaklarını sanmıyom karşı çıkarak ne kazanacaklar ki
Yok heis İtalya, Almanya, İspanya, Belçika ve Portekiz'de örnekleri var hatta galiba Norveç'te falan da varHaa sen bayağı ayrı takım diyon. Ben rezerv gibi anladım.
Benim de çok yazdığım konulardan biri. 2. ve 3. Lig'deki kasaba takımları siyasi baskı ile önüne geçiyorlar bu durumun.Yok heis İtalya, Almanya, İspanya, Belçika ve Portekiz'de örnekleri var hatta galiba Norveç'te falan da var
B ve C takımların oluyor. Mesela ufak bir stadyum yapıyoruz Kemerburgaz'a şöyle 5-10k seyirci alan, ileride büyütüp 20-25k da yapılabilir duruma göre GS seyircisi manyak olduğu için
Galatasaray II/B/2/imalathane artık adı her ne ise o 1. ligde takılan bi takım oluyo iyi gencolar + birkaç örnek profesyonel karakter + denemelik yerliler (Ali Efe Çördek tarzı) + denemelik yabancılar (Ozornwafor tarzı), manası olan maçlarda oynayıp daha hızlı gelişiyolar
C takımı da 2. 3. lig arası mekik dokur. Maksat 15-16 yaşından itibaren topçuları profesyonel ortama ısıtmak
Bir de bu işin esas alametifarikası sezon içinde geçişlere izin vermek
Yoksa mesela Niğde'de takım alıp denemiştik, Trabzon bikaç sezon 1461 diye bi kulüple denedi. Bunlar güzel ama orada çok iyi iki ay geçiren çocuğu sezon ortası A takıma çekemiyon, devre arasını beklemen gerekiyor ya da transfer dönemini işte
Böyle olmaz, sürekli geçişkenlik olabilmeli aşağıdan yukarıya
Bi de bi topçun sakatlıktan mı dönüyo uzun aradan sonra? Ufak ufak maç temposu kazansın diye onar dakika süre verebilirsin alt takımlardan birinde vs.
Yapılabilecek çok şey var, genel olarak sınırları salıp takımların topçu yetiştirebilmesinin her türlü önünü açmaları gerekiyor
GS seyircisi de B takım maçlarını doldurur doğru fiyata, ben inanıyorum. Güzel bi spor kültürü yerleşir + gelir kapısı olur + istihdam sağlanır
Eksisi yok artısı var ama futbolu bi tek biz seviyoz işte, TFF sevmiyor maalesef. Onlar takım tutmayı seviyor, futbolu değil