- 18 Temmuz 2009
- 81.868
- 239.037
- 5.093
Melo benim de içimde yaradır gerçekten. Özellikle Beşiktaş'ı içerde dışarda yendik o varken çoğu zaman, o gitti onlar içerde dışarda yenmeye başladı ta ki Fernando'ya kadar.Neden gitti bende anlamiyorum. Hala oynuyor, ust duzey olmasa da su kadroda cok rahat oynardi zaten adam yok. Orta saha yok ben kenara baktigimda. Tabi ya, penalti kurtardi, cimlere oturup daha top cikmamisken seviniyordu adam karaktere bak hahaha... Fb-bjk'lilere sorsak son 10 senede hatta 20 en nefret ettikleri adam sanirim Melo'dur. Cok net, eziyordu. Emre B. dahil buna. Hakemlerin kayirdigi adami, 40dk icinde oyundan attiran bir karakter, ve bunu ezerek yapti bu adam. Neyse konu Melo ozeline indi, konu Gedson, alinmali sartlar umarim makul seviyeye iner yanina ve etrafin 2-3 oyuncu ile guclu bir orta saha kurariz seneye.
Melo gelene kadar derbilerde hep dayak yerdik zaten, ondan sonra hep psikolojik üstünlük bize geçmişti.
Fenerbahçe yıllarca Lugano'yla eziyordu derbilerde, şike konusu olmasa göndermeyeceklerdi bile bizse üzerine oynandığında kolaylıkla vazgeçtik ve peşinden koşmadık bile. 37 yaşında kırık yaşayıp 3 ayda döndü yakın zamanda, büyük karakter gerçekten.