Neden gitti bende anlamiyorum. Hala oynuyor, ust duzey olmasa da su kadroda cok rahat oynardi zaten adam yok. Orta saha yok ben kenara baktigimda. Tabi ya, penalti kurtardi, cimlere oturup daha top cikmamisken seviniyordu adam karaktere bak hahaha... Fb-bjk'lilere sorsak son 10 senede hatta 20 en nefret ettikleri adam sanirim Melo'dur. Cok net, eziyordu. Emre B. dahil buna. Hakemlerin kayirdigi adami, 40dk icinde oyundan attiran bir karakter, ve bunu ezerek yapti bu adam :). Neyse konu Melo ozeline indi, konu Gedson, alinmali sartlar umarim makul seviyeye iner yanina ve etrafin 2-3 oyuncu ile guclu bir orta saha kurariz seneye.
Melo benim de içimde yaradır gerçekten. Özellikle Beşiktaş'ı içerde dışarda yendik o varken çoğu zaman, o gitti onlar içerde dışarda yenmeye başladı ta ki Fernando'ya kadar.

Melo gelene kadar derbilerde hep dayak yerdik zaten, ondan sonra hep psikolojik üstünlük bize geçmişti.

Fenerbahçe yıllarca Lugano'yla eziyordu derbilerde, şike konusu olmasa göndermeyeceklerdi bile bizse üzerine oynandığında kolaylıkla vazgeçtik ve peşinden koşmadık bile. 37 yaşında kırık yaşayıp 3 ayda döndü yakın zamanda, büyük karakter gerçekten.

Melo benim de içimde yaradır gerçekten. Özellikle Beşiktaş'ı içerde dışarda yendik o varken çoğu zaman, o gitti onlar içerde dışarda yenmeye başladı ta ki Fernando'ya kadar.

Melo gelene kadar derbilerde hep dayak yerdik zaten, ondan sonra hep psikolojik üstünlük bize geçmişti.

Fenerbahçe yıllarca Lugano'yla eziyordu derbilerde, şike konusu olmasa göndermeyeceklerdi bile bizse üzerine oynandığında kolaylıkla vazgeçtik ve peşinden koşmadık bile. 37 yaşında kırık yaşayıp 3 ayda döndü yakın zamanda, büyük karakter gerçekten.

Bilmem denk geldin mi ? Ben zaten Melo'yu artik yakin zaman referansi vermiyorum o bolgeye, Fernando diyorum. Mesela sag-bek'te son ideal referans Mariano, ama defans hala Ujfalusi... Melo --> Fernando, kotarilabilir. Fernando dominant degil ancak oyun ustunlugunu asla vermezdi ve gol de atardi (kritik bjk maci). Melo hem oyun + hem de karakter olarak alirdi maci. Fenerin kaybi cok daha dramatik, Lugano gercekten cok sindirirdi bizi dogruya dogru. Ben burada yazdim diye hatirliyorum alip getirelim diye "$ike" sureci doneminde Godin ile birlikte Uruguay neferi digeri de zaten Suarez ve Muslera. Melo ben sosyal medya (twitter) takipteyim, orada bile baskin karakter. Eksi'de sevindiler baya ayagi gitti diye adam coktan dondu. Melo bir referanstir artik bizim icin. Bu ligde orta sahan guclu ve dominant olacak, Taylan icin elestirim bu sebeple, kotu oyuncu degil ancak gercejten maalesef uzulerek su haliyle ilk 11 icin yetersiz. Gedson sinirda, fiyat/performans denkleminde, performans boleni icin gol/asist katkisi daha buyuk olmali.

Büyük çok büyük topçuydu haginin ardina yazarım melo yu arkadaşlarım kızar bana Drogba var sneijder var muslera var diye. Yok aga melosu olan kazanır. kuşları hoplatiyordu herif tek başına. Bu kuşlardan sıkılıp federasyona salvo yapmaya başlamıştı gitmeden önce düşünün büyüklüğü.

Melo'nun 10 gol attığı sezondaki düzen olsa Gedson da atar. O dönemki yapı çok farklıydı, kıyasınız hatalı.

Melo o sene penaltıcımızdı ayrıca.

Derbilerde psikolojik üstünlüktü derbi kaybettirmiyordu deseniz ok ama gol sayısı için takım kurguları çok şeyi değiştirir.
Gol atamayacak adam değil zaten. Oyun düzeni ile ilgili dediğin gibi

Tam dogru degil, kismen katiliyorum Keramettin. Melo o sezon saka gibi olsa da baya onde oynuyordu. Uzaktan gol ve sutlari cokca oluyordu. Gedson suan o kadar "Rahat" olmasa da benzer pozisyona en yakin isim. Konu su, Gedson icin 12-15m Euro isteniyor (piyasa degeri asagi yukari) o paraya bu gol katkisi b-2-b oyuncu icin baya dusuk. Kariyeri olarakta baya az gol atmis bugune kadar. Ne olursa olsun. Atabilir mi ? Kumas var mi ? Yetenek var mi ? Evet. Milli Takim performansinda da benzer gol kisirligi mevcut. Daha cesur olmali daha cok isteyip gol odakli/skor odakli olmali bence. Ilk gunden beri savundugum nadir oyunculardan ama gorunen koy el kitabi istemiyor.
Açıp senin için Melo'nun bizde attığı 18 golü izledim 1 tane uzaktan golü var. Ayrıca Keramettin adminin dediği gibi o sezon penaltıcılarımızadan biriydi Melo.

Açıp senin için Melo'nun bizde attığı 18 golü izledim 1 tane uzaktan golü var. Ayrıca Keramettin adminin dediği gibi o sezon penaltıcılarımızadan biriydi Melo.

Katildim kendisine zaten. Ayrica uzaktan sut cekerdi Melo denerdi diyorum, Gedson icinde daha cesur olmali diyorum. Biraz anlatim farkililigi olmus bakinca, sanki "cok sut ceker ve bolca gol atar" anlami cikiyor gibi bilakis soylemek istedigim denerdi demek, bazen dusunup yazinca bu ortaya cikabiliyor. Ozellikle kornerden donen toplar, ya da ikinci-ucuncu paslari, ilk sezonunda. Melo penalticimizdi evet, ama atiyordu da. Ve tekrar, attigi goller onemli maclarda cok kritik gollerdi. CL, derbiler vs..

Gedson'u gelecek sezonda görebilirsek eyer, düsüncem kamp döneminde bol bol Taylanla birlikte özel calismalar yapmali. Orta saha tas gibi olmali kesinlike. İnsallah sampiyon olursak SL'nde isimiz kolaylasir, yoksa isimiz zor. Bence en önemli bölge orasi.

Aytaç Karayı kucumseme Amrah , bence orta saya sertlik ve direnc katacaktir.
İyi bayramlar

Yapmayın Allah aşkına ne direnci.
O kadar transfer rezilliklerinden sonra hala aytaç gibi adamlar nasıl konuşulur aklım almıyor.
Adam çok net yetersiz arkadaş.Trabzonda bile tutanamadı.
Yemin ederim şu aytaçı alsınlar tranfer sezonu her zamanki gibi rezil geçecekdir.

İlk önce gedsonu kesinlikle bir sene daha kiralık almalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapmayın Allah aşkına ne direnci.
O kadar transfer rezilliklerinden sonra hala aytaç gibi adamlar nasıl konuşulur aklım almıyor.
Adam çok net yetersiz arkadaş.Trabzonda bile tutanamadı.
Yemin ederim şu aytaçı alsınlar tranfer sezonu her zamanki gibi rezil geçecekdir.

İlk önce gedsonu kesinlikle bir sene daha kiralık almalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
peki alternatif olarak kimi gormek istiyorsun bu maddi sikintili durumda Hakan Calhanoglunu filan mi

peki alternatif olarak kimi gormek istiyorsun bu maddi sikintili durumda Hakan Calhanoglunu filan mi

Oraya gedson kaırsa iki tane daha iyi yabancı alırsın biter.
Hakan örneğin ise çok anlamsız.Aytaçı isteyen görüşden bu konuda doğru bir yorum beklemek anlamsız.

iki yabancı aldığı taktirde zaten otamatikman bu sene oynayan oyuncular yedeğe düşüyor.Taylanda bunu çok rahat yerine getirir.
aynı hataları yapmaktan bıkmadı. Ne bu yöneticiler nede bunlara destek veren taraftarlar.

hepsini geçtim hadi diyelim o bölgeye alternatif lazım. Genede aytaç alınmaz.Maden gideceksin dorukhanı alacaksın.
bu aytaçı neden fbjk istemez. neden yahu. Bizim onların yerinde olmamız gerekirken ligdeki çöpleri ısrarla biz istiyoruz ve alıyoruz.

ondan sonra rezil bir şekilde şampiyonluk veriyoruz. Her sene yeni çöpler alarak yarım yamalak revizyon yapıyoruz.
Yahu biraz doğru yönetilsek bunlar bize rakip falan olamaz.

efsane savasiyor
kiralik adam olmasina ragmen acayip istekli
bir de cimbomun evladi akbabaya bakalim :)

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Tek oynayan topçumuz hocası izin verse yapıştıracak kaleye ama korktuğu için çocuk hep pas opsiyonu arıyor bizim takıma fazla bir topçu.

Geri
Üst Alt