- 1 Mayıs 2018
- 57.475
- 48.238
- 3.873
keyifler nasil fusap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
All good. Formayi hazirlayip yolla banakeyifler nasil fusap
Almanyaya forma yok Senin yerine ben alirimAll good. Formayi hazirlayip yolla bana![]()
De getAlmanyaya forma yok Senin yerine ben alirim
evet gedsonla kurtulacak gsgedson gelsin diğer transferlerde gözüm yok
kara çocuk atsın artık imzayı
Zorunlu opsiyonu falan vardır diye düşünüyorum. Luyindama gibi 2 kiralama 5-6 satın alma şekilde bir şey olabilir Benfica 8 milyona düştü haberleri vardı çünkü. Yazın bizimde ciddi satış yapmasını beklediğimiz oyuncularda var o satışlarla ödeme yapmayı planlayıp şu anki nakit sıkıntısın bu şekilde çözmeyi planlıyorlar belli ki.Kiralama ??? Yine mi kiralama alıyorsanız tapusuyla alın. Sonra geldi gelecek die tüm yaz beklemeyelim.
evet onla kurtulacak, neydi gedsonla ilgili beğenmediğin birader ?evet gedsonla kurtulacak gs
hayır bence peşinden koşulacak adam. tam bir fırsat transferi.Ne gedson mus kardesim? Tamam iyi oyuncu ama bukadar da pesinde kosacqk kadar da degil, yani bedava da gelmiyecek, nedir her transfer dönemde gedson sevdasi? Sezon basi pesinde kostular sonra b plan olmayinca gustavoyu getirdiler.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olur muNeden aynı bildirim yine olmasın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olur mu