- 1 Mayıs 2018
- 57.475
- 48.238
- 3.873
inanalım mı
sen inanma dana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanalım mı
Gedson'u Musap getirdi. Gedson konusunda ayrı bir etkisi varYine Musap girmiş haberi. oolmayacak demekki

Mo, gedson, onye felan. Güzel dönemdi o kis. Döve döve getirtmistim xd bak orda da moddum yineGedson'u Musap getirdi. Gedson konusunda ayrı bir etkisi var![]()
Entry isim uyumuMutlu son
Yok bize net os lazim. Sol kanatta Kerem var.bence sol kanat ve santrafor daha elzem
Gedson'u ben getirdim lütfen yani başlık açmadık diye emekleri silmeyelimGedson'u Musap getirdi. Gedson konusunda ayrı bir etkisi var![]()
Ne zaman getirdi benim ajandamda görünmüyorGedson'u Musap getirdi. Gedson konusunda ayrı bir etkisi var![]()
Benim de dikkatimi çekti Burhan daha net haberler veriyor ama Gedson u yabancı bir kaynak bitti diye girmediği sürece inanmam artıkBurhan bu yönetimde iyi tutturdu. Insallah yine olur
Sanirim opsiyon veya zorunlu olur. Adamin 1.5 senesi kaldi. Gedson manyagina opsiyon vermezlese 1 sene yine gs der belese gelir yoksa xdKiralama ??? Yine mi kiralama alıyorsanız tapusuyla alın. Sonra geldi gelecek die tüm yaz beklemeyelim.