Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.200
- 24.229
- 3.093
gedson
forvet
6 no
baska bir sey lazim degil bana göre
Net bir sol bek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gedson
forvet
6 no
baska bir sey lazim degil bana göre
Ben de soracaktim ama sadece 3 yeni kisi ekleniyorElin değmişken skorer, yırtıcı bir kant ekleyelim oraya lütfen![]()
PvA kac mactir cok iyi. Orayi bu sene ellememNet bir sol bek lazım
Aynen, Avrupa için öyle. Genel kadro kalitesi için diyordum ben, almışken tam alalım. Bir daha zor para bulacağız galibaBen de soracaktim ama sadece 3 yeni kisi ekleniyor
Evet, lig icin kaleci, 2 orta saha, Bruma tarzi kanat, Gomis gibi forvet.Aynen, Avrupa için öyle. Genel kadro kalitesi için diyordum ben, almışken tam alalım. Bir daha zor para bulacağız galiba
Marcao'yu muhtemelen ara transferde satmayız artıkEvet, lig icin kaleci, 2 orta saha, Bruma tarzi kanat, Gomis gibi forvet.
Avrupa icin 4 mevki var ve kararsizim. Düşun, bir de Marcao giderse onun yerine de alacagimizdan 2 hak kalacak.
Evet ama 20 ustu gelirse? O paraya satilir.Marcao'yu muhtemelen ara transferde satmayız artık
Kisin 20 veren, yazin da verirEvet ama 20 ustu gelirse? O paraya satilir.
Bilmiyorum, riske atmak istemeyebilirler. 20 milyon ciddi paraKisin 20 veren, yazin da verir
1. olmasaydik evet. Ama deneyelim yaBilmiyorum, riske atmak istemeyebilirler. 20 milyon ciddi para
Evet, bir de ceyrek filan yaparsak 30 milyonu bulur.1. olmasaydik evet. Ama deneyelim ya
Musap gibi düşünüyorum, kışın veren yazın da verir. Ben hala sadece o pasörlüğünün bile 20 milyondan aşağı etmeyeceğini düşünüyorum. Mental olarak da başka bir seviyeye evriliyor. Bana kalsa bir şekilde göstermelik bile olsa milli takım forması giymesi için ne gerekiyorsa yapardım.Evet ama 20 ustu gelirse? O paraya satilir.
Idamesi hazirsa 22 - 23 milyona satarim ama Marcao satilirsa AL de satilmis gibi olur.Musap gibi düşünüyorum, kışın veren yazın da verir. Ben hala sadece o pasörlüğünün bile 20 milyondan aşağı etmeyeceğini düşünüyorum. Mental olarak da başka bir seviyeye evriliyor. Bana kalsa bir şekilde göstermelik bile olsa milli takım forması giymesi için ne gerekiyorsa yapardım.
Ayrıca Marcao artık tamamen göz önünde bir stoper oldu. Takım başarısından bağımsız, maç maç izleniyordur büyük takımlar tarafından. Transfer görüşmelerinde ilk teklifi biz değil karşı taraf yapmalı. Tavan-taban ücret belirlemek hele ki böyle potansiyeli yüksek bir kadroda çok saçma bence. 20 getiren alır demek yerine kapı 50'den açılır karşı tarafın isteğine bakarak, 25'e, bonuslara bağlarsın. Bizse yıllardır şunu getiren alır diyoruz, dediğimizin çeyreğine gönderiyoruz. Ticaretin mantığına ters yaptığımız.![]()
Katılıyorum, kimya da var gibi Nelsson ile aralarında. 3 takviye ile final neden olmasınIdamesi hazirsa 22 - 23 milyona satarim ama Marcao satilirsa AL de satilmis gibi olur.