Aynen, Avrupa için öyle. Genel kadro kalitesi için diyordum ben, almışken tam alalım. Bir daha zor para bulacağız galiba
Evet, lig icin kaleci, 2 orta saha, Bruma tarzi kanat, Gomis gibi forvet.
Avrupa icin 4 mevki var ve kararsizim. Düşun, bir de Marcao giderse onun yerine de alacagimizdan 2 hak kalacak.

Evet ama 20 ustu gelirse? O paraya satilir.
Musap gibi düşünüyorum, kışın veren yazın da verir. Ben hala sadece o pasörlüğünün bile 20 milyondan aşağı etmeyeceğini düşünüyorum. Mental olarak da başka bir seviyeye evriliyor. Bana kalsa bir şekilde göstermelik bile olsa milli takım forması giymesi için ne gerekiyorsa yapardım.
Ayrıca Marcao artık tamamen göz önünde bir stoper oldu. Takım başarısından bağımsız, maç maç izleniyordur büyük takımlar tarafından. Transfer görüşmelerinde ilk teklifi biz değil karşı taraf yapmalı. Tavan-taban ücret belirlemek hele ki böyle potansiyeli yüksek bir kadroda çok saçma bence. 20 getiren alır demek yerine kapı 50'den açılır karşı tarafın isteğine bakarak, 25'e, bonuslara bağlarsın. Bizse yıllardır şunu getiren alır diyoruz, dediğimizin çeyreğine gönderiyoruz. Ticaretin mantığına ters yaptığımız. :D

Musap gibi düşünüyorum, kışın veren yazın da verir. Ben hala sadece o pasörlüğünün bile 20 milyondan aşağı etmeyeceğini düşünüyorum. Mental olarak da başka bir seviyeye evriliyor. Bana kalsa bir şekilde göstermelik bile olsa milli takım forması giymesi için ne gerekiyorsa yapardım.
Ayrıca Marcao artık tamamen göz önünde bir stoper oldu. Takım başarısından bağımsız, maç maç izleniyordur büyük takımlar tarafından. Transfer görüşmelerinde ilk teklifi biz değil karşı taraf yapmalı. Tavan-taban ücret belirlemek hele ki böyle potansiyeli yüksek bir kadroda çok saçma bence. 20 getiren alır demek yerine kapı 50'den açılır karşı tarafın isteğine bakarak, 25'e, bonuslara bağlarsın. Bizse yıllardır şunu getiren alır diyoruz, dediğimizin çeyreğine gönderiyoruz. Ticaretin mantığına ters yaptığımız. :D
Idamesi hazirsa 22 - 23 milyona satarim ama Marcao satilirsa AL de satilmis gibi olur.

Benfica tok satıcı ama salak da değildir herhalde. Gedson'a yeni sözleşmeyi imzalatamadılar. Bu kadar zaman oynamayan oyuncuya da yazın istedikleri parayı kimse vermez. Biz istiyoruz, oyuncu dünden hazır. Avrupa'da son 16'yı ve güzel bir geliri garantilemişken çözeriz artık bu işi.

tahminim devre arası sadece gedson ve bir kanat oyuncusu alınacak.

Geri
Üst Alt