Bunuda sahada izledikten sonra tüm kadro Halil'in topicine akalım. Covidten sonra sağlam gelsin.

Tek korkum ligi hafife alip calismamasi. Haksiz da diyemeyiz. 3 haftada tek antreman ile 30 dakikada 1 gol 1 asist benzeri katki yapti :)

Benim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Umarim form tutup ligi donunda sallar cok yetenekli

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benfica kendisi ayrildiktan sonra 8 numaraya pizzi yi cektiler. Gayet memnunlar su an performansindan. Ayrica eski TD leri Bruno Lage ile sorunlar yasiyordu gedson ayrilmadan once. ( Bizimle ve fenerle oynadiklari senelerdeki hocasi Rui Vitória idi)

Kendisi de benfica ya donmek istemedigini belirmis. Orasi takimdan cok oyuncu uretim fabrikasi. Yeniden basa donmek istemedigini belirtmis.

Elalem Gedson'u bile kullanmayi dusunmez. Bizimkiler daha Akbaba'ya yeni sozlesme vermeyi dusunuyor.

Galatasaray ara transferin son günü Gedson Fernandes'i getirdi. Benfica'dan 500 bin Euro'ya kiralanan Portekizli yıldızın sözleşmesinde opsiyon bulunmuyor. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, Benfica'dan bu oyuncu için söz aldı. Tottenham'da şans bulamayan 22 yaşındaki başarılı oyuncu, Avrupa Şampiyonası'nı düşünerek düzenli forma giyeceği Galatasaray'ı tercih etti. Oyuncunun bonservisine sahip Benfica, 20 milyon Euro üzerinde değer biçtiği Fernandes'i yaz transfer döneminde satamazsa tekrar Galatasaray'a gönderecek.[Sabah]

Dar alanda pas kalitelerine bakarsak en uyumlu 3'lü Taylan - Gedson - Feghouli gibi gözüküyor. Veya Belhanda. Ancak Belhanda hiç bir zaman düşünüleni veremediğinden, Gedson sahada olduğunda tercihlerini tam tersine de kullanabilme potansiyeline sahip.

Feghouli dönünce Gedson'un yanındaki 1. tercih olacaktır.

Terim'in hiç bir zaman denemeyeceği iç saha hücum 11'i;
Ekli dosyayı görüntüle 113883
Tebrik ederim seni renkdas bu basarili 11 için. #Beğendim

Attığı golde Mohamed'in sağ bacağına bakın. :asd: Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.

1613219010859.webp

1613219055449.webp

1613218980183.webp

Attığı golde Mohamed'in sağ bacağına bakın. :asd: Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.

Ekli dosyayı görüntüle 114108
Ekli dosyayı görüntüle 114110
Ekli dosyayı görüntüle 114107

İnce yakalamışsın renkdaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt