- 20 Eylül 2009
- 19.047
- 17.599
- 2.773
Bunuda sahada izledikten sonra tüm kadro Halil'in topicine akalım. Covidten sonra sağlam gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerinde adamlari var + alo rui ben imparatore hocanBenim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Umarim form tutup ligi donunda sallar cok yetenekli
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Benfica ara sira böyle malliyor. Gedson Florentino Ferro TaliscaBenim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Evlatçılık bu kadim toprakların olayıBenim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
Tebrik ederim seni renkdas bu basarili 11 için. #BeğendimDar alanda pas kalitelerine bakarsak en uyumlu 3'lü Taylan - Gedson - Feghouli gibi gözüküyor. Veya Belhanda. Ancak Belhanda hiç bir zaman düşünüleni veremediğinden, Gedson sahada olduğunda tercihlerini tam tersine de kullanabilme potansiyeline sahip.
Feghouli dönünce Gedson'un yanındaki 1. tercih olacaktır.
Terim'in hiç bir zaman denemeyeceği iç saha hücum 11'i;
Ekli dosyayı görüntüle 113883
Musa cok bagirdigi icin ceza yedi sanirsam
Onlar Taliscayida almadiBenim sirf anlamadigim madem Tottenhamda olmadi birseyler ters gitti Benfica neden geri cagirip faydalanmaya calismadi neden direk devam postaladi
Var birseyler ama ney
aslanım
Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.Attığı golde Mohamed'in sağ bacağına bakın.Bayılıyorum böyle reaksiyon veren sporculara. Hırs, istek, inanmışlık o bacağı öyle hareket ettiriyor. Sen, ben, taraftar nasıl o an o refleksi gösteriyorsak Mohamed'de aynı hisleri yaşıyor, aynı refleksi gösteriyor. Nice böyle sporcuları takımımızda görürüz umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 114108
Ekli dosyayı görüntüle 114110
Ekli dosyayı görüntüle 114107