bok gibi zemine rağmen pres özelliği,top kullanması ve hareketli olmasıyla bizi hızlandıracak ismin kendisi olduğunu belli etti,kerem gibi hızlı oyuncularla dahada iyi oynar

zeki topçunun hali bi başka,çok seviyorum bı tip adamları,bu sezon iyi verim alıp seneyede kadroda tutalım

Bizde kalıp,iyi paralar getireceksin evlat
Sakın kaçmaya çalışma

Inşallah 1,5 seneliktir ama beklediğimdende hazır cocuk.

2 ay alışma süreci vs diyorum, form tutma ama adam lop diye girdi kadroya hiçte sırıtmıyo sanki.

İlerleyen zamanda ofansif yönlerini daha çok görürüz zaten Alanya maçında da gösterdi bunu
Ama dünkü mücadelesi , kaptığı toplar felan çok iyiydi

Sahanın en kötü ismiydi
Şero böyle devam edersen senle ilgili gscye mail organizasyonu düzenleyecem

nesini beğenmedin acaba,ortada bi sahada yoktu ona rağmen rakibe bastı,hızlı oynamaya çalıştı

yani biraz daha zorlasan top sürmesini beğenmedim diyicen

sekizinci saniyeden itibaren izleyin
sizin oynayacaginiz uyusuk fusbala sokarim der gibi basiyor orada

Etrafindakiler ayagini denk alsin. Adam bazen deli dana gibi pres yapti ve etrafina "hadi beyler ne duruyorsunnuz" dercesine bakti. Ilk alanda pres Mostafa hemen arkasinda ic merkezler alan daraltmali. Alanya kupa macinda bize Gegenpressing dersi verdi.

Gedson oynayacaksa arkasında mutlaka Taylan olmalı.(ki öyle olacak) Dar alanda pas kalitesi kötü olan Etebo ile uyumlu olmaları zor gözüküyor.

Çamur deryasında böyle 70 dk pres yapan düz sahada neler yapmaz. Alışırlarsa birbirlerine arkasından çok ağlarız bunun.

Biz farklı maçlar mı izledik?
Çok top kaybetti ve çok kötü oynadı.
Saha ve zemin onun oyununa uygun değildi.
Ismail bey siz farkli mac izlemediniz boyle bi adamin bu sahada top kaybetmesi normal ama iyi basti elinden geleni yapti Normal sahada ilk macinda neler yaptiginida gorduk

Gedson Emre kilincada yarayacak gibi daha rahat hareket ediyor Emre Bi ara yara yara gitmisti bi pozisyonda Emre Sivasta Oynadigi topu oynayabilir.Taylan gedson Emre K yapabiliriz mucadeleci hi ortaha saha olur

Geri
Üst Alt