gördüğünüz gibi yetenekli oyuncunun alışma süreci, form tutması vs. hiçbiri olmuyor. alanyada asist + gol, kasımpaşa maçında göğüs göğüse çarpışması. tabi ki oynadıkça daha iyi olacak fakat hazır olmayan fiziği ve yeteneğiyle bile bizde 11 oynar. fiziken hazır hale geldiğinde mohamed etkisi bekliyorum.

Mutlu aile ortamı oluşunca sahada canla başla mücadele ediliyor. Takımlarda arkadaşlık, sıcaklık aile ortamı çok önemli onyekuru örneğinde olduğu gibi adam buz gibi monaconun profesyonel yöneticileri ve buz gibi topçularıyla uyum sağlayamadı. Adam burda mutlu.

Gedson Fernandes: "Uzun süredir böyle bir aile ortamı görmemiştim. Umarım burada faydalı olurum."

Fatih Terim aşısı uygulanmış Gedson'a da belli ki, kiralık dönemi bitip Benfica'ya döndüğünde Galatasaray tekmelikleri / eşofmanlarıyla gezdiğini görür gibiyim

Alınacak kupalar var yiğidim, gitme bir yere.

Aslan parçası Onyekuru hem saha içinde hem saha dışında full yakın markaj uyguluyor Gedson'a.

Sezon sonunda kendi gibi Gedson'u da yürüyen GS yapacak. :ka:

EugN3yDXMAATLBe

Aslan parçası Onyekuru hem saha içinde hem saha dışında full yakın markaj uyguluyor Gedson'a.

Sezon sonunda kendi gibi Gedson'u da yürüyen GS yapacak. :ka:

EugN3yDXMAATLBe
Evin oğlu elin oğlu tartışması yapsın millet Onyekuru'dan daha evin oğlu olamaz bir oyuncu helal olsun :asd:

pff

benfica gibi bi takımdan bi anda türkiye takımı olan galatasaray aşık olacak he mi?

Cok degil 2 aya Fatih hoca baba gibi diye gezinir. Onyekuru style 2-3 kere kiralar sonrada bonservisini aliriz

Kulüp resmen spoiler vermiş bence.
H.o
En azından +1 yıl daha kalır gibi

Geri
Üst Alt