Galatasaray'ın yeni transferi Gedson Fernandes'in koronavirüs testi pozitif çıktı.

Police cars revolving light

Sağlık Bakanlığı ile ambulans uçak için görüşmeler devam ediyor.

Yav ne 6 ayı açıklanmış işte FFP'ye uydurmak için 6 ay açıklandı, 1 yıl da opsiyonlu diye. 99'lu bebe zaten oynayamıyor, 6 ay kiraladıktan sonra kendi takımlarında oturturlardı herifler. Devremülk mü kiralıyorsun 6 ay nedir.

Hoşgeldin mükemmel transfer covid olayı belki can sıktı ama 1 hafta geç olsun yapacak bişey yok. Umarım 1.5 yıldır

Onyekuru değil adam. Ülkemize hemem uyum sağlayamaz. Derbide oynatmak büyük risk olurdu. 2 hafta sonra oynar işte.

Rakip takım başkanı baba parasıyla yapıyor o işleri, bu fener seviciliği yapıp her mevzuda Galatasaray'a bok atmaya sebep değil.
Mesele dilleme ya da para değil ki, sen çiçekle çikolatayla gidip son gün fenerin parayı basana kadar masaya vurup kalkmazsan, dile düşersin.
Madem paran yok hocana niye açıklama yaptırtıyorsun da piyasayı kızıştırıyorsun derler.
Memnun değilim açıkçası.
Gedson iyi transfer okey ama 6 aylık gelmesi -ki söylenenler hep o yönde- soru işareti, sürekli olarak günü kurtaracak hamleler yapılıyor. Bu da plansız,programsız profesyonel olmayan bir yönetim şekli. Covid meselesi de acayip can sıkıcı, fener maçında ve önümüzdeki 3-4 maçta yarıştan kopabilecek duruma girilirse sonra oynasa nolacak? Ben fenere kaybetmek istemiyorum ileriki haftada.

Transferde sürekli olarak bi uyuşukluk ve pürüzlü durumlar yaşanıyor, son gün transferlerinin kaç tanesi başarılı son dönemde yaptıklarımızın? Transfer olmayacaksa durum kötü ben yapamıyorum arkadaş de çık. Bi hafta küfür yersin eyvallah ama böyle küçültmezsin adını.

Mesele dilleme ya da para değil ki, sen çiçekle çikolatayla gidip son gün fenerin parayı basana kadar masaya vurup kalkmazsan, dile düşersin.
Madem paran yok hocana niye açıklama yaptırtıyorsun da piyasayı kızıştırıyorsun derler.
Memnun değilim açıkçası.
Gedson iyi transfer okey ama 6 aylık gelmesi -ki söylenenler hep o yönde- soru işareti, sürekli olarak günü kurtaracak hamleler yapılıyor. Bu da plansız,programsız profesyonel olmayan bir yönetim şekli. Covid meselesi de acayip can sıkıcı, fener maçında ve önümüzdeki 3-4 maçta yarıştan kopabilecek duruma girilirse sonra oynasa nolacak? Ben fenere kaybetmek istemiyorum ileriki haftada.

Transferde sürekli olarak bi uyuşukluk ve pürüzlü durumlar yaşanıyor, son gün transferlerinin kaç tanesi başarılı son dönemde yaptıklarımızın? Transfer olmayacaksa durum kötü ben yapamıyorum arkadaş de çık. Bi hafta küfür yersin eyvallah ama böyle küçültmezsin adını.
Para yok, karşındakiler gibi neyle 20+ transfer yapacaksın? Sanki bolluk içindeyiz de almıyorlar.

İrfan için o paraları veren de gerizekalıdır, görüştük olmadı bunda gocunulacak bir şey de yok. Ayrıca ilk isteyen de bizdik. Hoca da İrfan üzerinden engellemeyi denedi, olmadı.

Bunlar mevzu değil bu durumlar senin için Galatasaray'ı eleştirme sebebi olabilir ama gelip de Fener diloluğu yapma sebebi olamaz, olmamalı. Senin elinde sınırsız kaynak yok, arkanda başka güçler de yok.

Aynı şartlarda yarışmıyoruz, gerek maddi gerek de manevi.

Ayrıca İrfan da sakat, o sakatken onlar 3 maç kaybederse ne olacak? 200 milyonu boşa mı gömmüş olacaklar?

Gedson'u getirebileceğin ortam varken İrfan'a 10 milyon bayılmak mallık ve Fenerlilikten başka bir şey değildir.

Irfan o kadar bile ilk 11 goremez fb de
Hocam mesele o değil ya, ozan sosa mesut vs. bir çok benzer adamları var. Oynar oynamaz beni ilgilendirmiyor artık.
Tek bir adamın peşine takılıyoruz, kışın olursa 1 ay yazın olursa 2 ay adamın transfer her gün gerçekleşiyor basında. Sonra bakıyosun son haftada hop bir pürüz çıkmış, yerine ikame ya boş adam geliyor ya hiç kimse gelmiyor. Ya da dile düşüyosun salakça hamlelerle. Tiyatro gibi hiç şaşmıyor.

Bize gerçekten lazım bi adamdı bu. Madem ilgileniyosun gizliden yürüt piyasa yokla, olup olmayacağı az çok kestirilir işin. Yönünü değiştir, alternatiflerle yeni bir hamle yaparsın. Ama yok yani illa içine edecekler.

Sonuç fb maçına orta sahasız çıkacağız.

bir sey olmaz yav
önce bir gelsin resmi aciklama gelsin ona göre konusuruz
basak macinda yedek olur bence

Geri
Üst Alt