- 2 Temmuz 2011
- 132.613
- 55.567
- 5.338
Zaten 10 gundur covidmis.sureci tamamlamis.test negatife donerse takima katilir ve fb maci kadrosunda olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl pazarlamadan yoksun bir numaradır kardeşim.83 numara gösteriyor resmi site.
benficadaki numarası. Belki aidiyet hissetmesi sürecinde yardımcı olur numaraya önyargılı olmayalım.Bu nasıl pazarlamadan yoksun bir numaradır kardeşim.
Silmemişlerdir muhtelemen yedekten geri dönülmüştür, ondan dolayı atılan mesajlar da o dönülen yedek dosyasında yoktur.Dün gece atılan mesajlarımızı neden sildiniz?![]()
iste büyük oyunu görebilen bir forum sakiniDün gece atılan mesajlarımızı neden sildiniz?![]()
Sen müstehcen mesajlar atmışsın. RTÜK'ten sildilerDün gece atılan mesajlarımızı neden sildiniz?![]()
iste büyük oyunu görebilen bir forum sakini
yöneticiler bizleri forumdan sogutmaya calisiyor kardesim
bu oyunlara gelmeyelim ve direnis gösterelim hep beraber
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sen müstehcen mesajlar atmışsın. RTÜK'ten sildiler
salladın gibi sergenVe 1 sene opsiyonu ffpden ötürü girilmedi buyuk ihtimal,sonra guncellenir.hoca boyle bi adami 6 ayligina istemez,uzun sureli kiralamak ister
salladın gibi sergen
Üstad bu ara oyun oynamaktayım vaktim yokSeni gs mac gunleri disinda forumda gormuyorum
Hayirdir? Gsli misin yoksa![]()
salladın gibi sergen
evrene msj veriyor güya covid 5 ay önce bitmisti sergene göreAdam her zaman en olumlu ihtimali düşünüyor
Adam her zaman en olumlu ihtimali düşünüyor
Öyle zaten benim bildiğimMerak ediyorum bu adam covid + zaten..karantinanin amacı hastalık ilk evredeyse testte negatif çıkma ihtimali değil mi ? Bu adam pozitif geldiğine göre testi negatif çıktığı an karantina falan hikaye olmalı zaten hastalık bitmiş demektir.. covid olmasaydı karantina geçerli olabilirdi..