Yedlinle beraber kendini yere cok atiyor mucadele etmeli

Uzun süredir oynamadığı için maç eksiği, fizik yetersizliği, özgüven problemi aşikar. Oynaya oynaya bunları aşacaktır ama sene sonu gidecek bi futbolcu için çabalanır mı saçma geliyor

Fatih hocamın en sevdiği oyuncu tipi hızlı fuleli oyuncu familyasından.Ekstra olarak toplada çok hızlı dripling yapıyor.Form tutarsa efsane performanslar görebiliriz 4-5 maç sonra.Joker olmasıda önemli bir özelliği sağ kanat oynar orta sahada oynar.Forvet arkası bile denenebilir.Ama önce form tutması lazım onun içinde oynaması lazım.Kendine güveni gelmesi lazım.Etebo ile uyumsuz bir görüntü çiziyorlar bunu aşamazlarsa ikisinden biri oynamaması gerekiyor.

Ben bu hazir degil lafina fitil oluyorum fizigi eksikse ikili mucadele kaybeder kaybettide sesimi etmem

Hazir degil diyede topu alip dripling yapma veya pas atma becerin eksilmez

Hazir degilsen yarim saatte olsa topcu oldugunu belli edersin ben bir dakika bile kalite gormedim

Ahanda buraya yaziyorum ayni seri gibi bizim ligin adami degil sistem icinde iyi oynayabilir bizim gibi sistemsiz takimlarin oyuncusu degil

Feghouli o bolgeye geciyor ordan bir pas atiyor adam kalite diyorsun gedson nr oynuyor hic birsey anlamadim

Sorumluluktan kaçan bir adam. Takım defanstan top çıkaracak, saklanıyor rakibin arkasına. Aşırı saçma bir ilk yarı oynadı. 2. yarı Terim de ileri attı Gedson'u zaten. Bu mentaliteyle devam ederse işi zor.

@Sami Karakoç görüşlerin nedir dostum
Kendine gel kardeşim. İkili mücadelelerde daha keskin olmanı bekliyoruz
ya sert olsun indirsin adamı yada pozisyonunu korusun eksik kalmayalım geride. Birkaç kez kontra yedirdi kaptırdığı toplarda

Şu ana kadar motivasyonsuz Badou Ndiaye malesef. Beklemek lazim ama kolay degil bayadir top oynamiyor.

sadece fizik olarak henüz iyi değil kaldı ki bu sahada ronaldo da birşey yapamaz... ancak her nekadar beyninden gecenleri bu maç yapamasa da farklı düzeyde bir futbolcu olduğu çok net anlaşılıyor... Bu adam bir kaç maça coşar eminim de takım ona uymazsa damgayı yer gider ona üzülürüm

Neden begenmediniz anlamadim acikcasi

Ben tam aksine cok begendim,dikine topla gidebiliyor hizli oynuyor tekte oynayabiliyor ve en önemlisi basit oynuyor

Neden begenmediniz anlamadim acikcasi

Ben tam aksine cok begendim,dikine topla gidebiliyor hizli oynuyor tekte oynayabiliyor ve en önemlisi basit oynuyor
Ismini hatirlayamadigim 2 erzurumlu topcuya her ikili mucadelede ezildigi icin olabilir mi?

Kotuydu baya zaten en cok top kaybeden isim olmus

Geri
Üst Alt