Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Belhanda bu istatistiği elinden almak için çok uğraştı ama olmamış.maçta en çok top kaybeden isim olmuş
Tüh be cok yakındı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda bu istatistiği elinden almak için çok uğraştı ama olmamış.maçta en çok top kaybeden isim olmuş
Gsyi kafasında bitiren futbolcu modeliBelhanda bu istatistiği elinden almak için çok uğraştı ama olmamış.
Tüh be cok yakındı
@Sami Karakoç görüşlerin nedir dostum
Kendine gel kardeşim. İkili mücadelelerde daha keskin olmanı bekliyoruz
ya sert olsun indirsin adamı yada pozisyonunu korusun eksik kalmayalım geride. Birkaç kez kontra yedirdi kaptırdığı toplarda
Şu ana kadar motivasyonsuz Badou Ndiaye malesef. Beklemek lazim ama kolay degil bayadir top oynamiyor.
Ingiliz gazeteci bundan os olmaz ancak kanat olur falan demisti hiziyla.Evet birde alışma sürecini atlamadı galiba tam olarak bana öyle geliyor
Ismini hatirlayamadigim 2 erzurumlu topcuya her ikili mucadelede ezildigi icin olabilir mi?Neden begenmediniz anlamadim acikcasi
Ben tam aksine cok begendim,dikine topla gidebiliyor hizli oynuyor tekte oynayabiliyor ve en önemlisi basit oynuyor