Bir adam geldiğinde ligin içinden geçer deniliyorsa geçmiş olsun. Muhtemelen bizim içimizden geçecektir. Hayat bunu öğretti bana

2 yıl sonra ilk defa 11 çıkmaya başladı neredeyse. arkasında taylan ve feghouliyle beraber görmeden yorum yapmak çok zor olur. yanına etobo ve kılıncı koyup pas futbolu bekleyen hocadadır sorun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortasa sadada etobo emre ve bu gedson varken cok birsey beklemeyin ucu de kilit pas top saklama konusunda zayif. Etobonun teknigini soylemeye gerek bile yok. Uclunun en az birinin ayaklari iyi olmasi lazim ki bu arkadas orta sahanin hamallik isini yapabilsin.Tarz olarak Ndiaye veya Mensah gibi fuleli topu rakip sahaya dikine tasiyabilen tempocu ve presci (onlardan cok daha iyi) bir orta saha. Feg veya belhanda gibi degil. Tabi ki mevcut formu bunu tasiyabilecek durumda degil. Oyntarak acilir bu adam ama bizim luksumuz cok fazla yok bu saatten sonra.
Su saydiklarinin bir tanesini gormedim gedson da o tarz orta sahasi olan takimda bende oynarim dedigime geliyoruz iste iyi takimda iyi bis disli olur okadar oteye gitmez iki metre yanindakine pas atamayacak kadar dandik bir topcu hic bir halt olmaz begenmediginiz belhanda nin ayakkabilarini tasir anca

Su saydiklarinin bir tanesini gormedim gedson da o tarz orta sahasi olan takimda bende oynarim dedigime geliyoruz iste iyi takimda iyi bis disli olur okadar oteye gitmez iki metre yanindakine pas atamayacak kadar dandik bir topcu hic bir halt olmaz begenmediginiz belhanda nin ayakkabilarini tasir anca

Saydigin kadar kotu bir oyuncu degil. Golluk ara pas atmasini bilir ama bir feg kadar klas paslar bekleme demek istedigim. Videosunu izle istersen neleri yapabildigini gorebilirsin. En azindan bize karsi FB ye karsi ve Bayerne karsi oynarken gorduk bu adami.

ne kadar aceleci bir taraftar guruplarıyız anlam veremiyorum...çocuk çok uzun süre Maç oynamadı ve daha öz güveni yerinde de değil...zaten formda oynayan bir Gedson'u anca rüyamızda görürdük...bu çocuk bir sezon öncesi kampı ile aynı Onyekuru gibi ligin içinden geçer....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

ne kadar aceleci bir taraftar guruplarıyız anlam veremiyorum...çocuk çok uzun süre Maç oynamadı ve daha öz güveni yerinde...zaten formda oynayan bir Gedson'u anca rüyamızda görürdük...bu çocuk bir sezon öncesi kampı ile aynı Onyekuru gibi ligin içinden geçer....

şampiyonluk gidiyor renktaş

adam iyi beyler biraz zaman verin bi alışsın takım arkadaşlarına biraz kendisine güveni gelsin ve sorumluluk alabilsin sakin olun.

ne kadar aceleci bir taraftar guruplarıyız anlam veremiyorum...çocuk çok uzun süre Maç oynamadı ve daha öz güveni yerinde de değil...zaten formda oynayan bir Gedson'u anca rüyamızda görürdük...bu çocuk bir sezon öncesi kampı ile aynı Onyekuru gibi ligin içinden geçer....

Ondan sonea genc alalim scout oyuncular gelsin. Bu taraftar ile nah gelsin iste. Bizim taraftarin büyük kismi acayip bos

Ondan beklenen, topa sahip olduğumuz dakikalarda topla kat edip alan açması değil midir? Kapanan takımları Gedson tipi delici oyuncular bozar. Faul alır, adam eksiltir, bekleri oyuna sokar vs vs. Bunların hiçbirinden en ufak bir emare bile gösterememesi umarız ki maç ve fizik kondisyon eksikliğiyle ilgilidir. Bu tip bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Uçmana kaçmana gerek yok, piyasan biraz daha düşsün 6-9 milyon arası alabilirsek seni o zaman aidiyet duygunla daha iyi oynayacağından ve potansiyeline ulaşacağından şüphem yok.

Saydigin kadar kotu bir oyuncu degil. Golluk ara pas atmasini bilir ama bir feg kadar klas paslar bekleme demek istedigim. Videosunu izle istersen neleri yapabildigini gorebilirsin. En azindan bize karsi FB ye karsi ve Bayerne karsi oynarken gorduk bu adami.

Tamam kardesim benfica takiminda o muazzam sistemde cok iyi oyuncularla yapar bunlari bizde yapamaz diyorum bize tek kisilik dev kadro lazim ornegin anderson Talisca

bu çöpten ne bekliyor hoca anlamadım kime ne sözler verdi de emre kılınç kesilip bu çöp oynatılıyor. Bari bu maç bir şeyler yap

Geri
Üst Alt