- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Bir adam geldiğinde ligin içinden geçer deniliyorsa geçmiş olsun. Muhtemelen bizim içimizden geçecektir. Hayat bunu öğretti bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsc hangi adamı çok övse sevse böyle oluyor hep katkı alamıyoruzBir adam geldiğinde ligin içinden geçer deniliyorsa geçmiş olsun. Muhtemelen bizim içimizden geçecektir. Hayat bunu öğretti bana
Su saydiklarinin bir tanesini gormedim gedson da o tarz orta sahasi olan takimda bende oynarim dedigime geliyoruz iste iyi takimda iyi bis disli olur okadar oteye gitmez iki metre yanindakine pas atamayacak kadar dandik bir topcu hic bir halt olmaz begenmediginiz belhanda nin ayakkabilarini tasir ancaOrtasa sadada etobo emre ve bu gedson varken cok birsey beklemeyin ucu de kilit pas top saklama konusunda zayif. Etobonun teknigini soylemeye gerek bile yok. Uclunun en az birinin ayaklari iyi olmasi lazim ki bu arkadas orta sahanin hamallik isini yapabilsin.Tarz olarak Ndiaye veya Mensah gibi fuleli topu rakip sahaya dikine tasiyabilen tempocu ve presci (onlardan cok daha iyi) bir orta saha. Feg veya belhanda gibi degil. Tabi ki mevcut formu bunu tasiyabilecek durumda degil. Oyntarak acilir bu adam ama bizim luksumuz cok fazla yok bu saatten sonra.
Su saydiklarinin bir tanesini gormedim gedson da o tarz orta sahasi olan takimda bende oynarim dedigime geliyoruz iste iyi takimda iyi bis disli olur okadar oteye gitmez iki metre yanindakine pas atamayacak kadar dandik bir topcu hic bir halt olmaz begenmediginiz belhanda nin ayakkabilarini tasir anca
ne kadar aceleci bir taraftar guruplarıyız anlam veremiyorum...çocuk çok uzun süre Maç oynamadı ve daha öz güveni yerinde...zaten formda oynayan bir Gedson'u anca rüyamızda görürdük...bu çocuk bir sezon öncesi kampı ile aynı Onyekuru gibi ligin içinden geçer....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
34 yaşında veteran değil bu çocuk. Maç performansı için 11 çıkması kadar yanındakiler de önemli. Taylanla fegle izleyeceğimize etebo ve kılınçla falan izledikIlk 11 olmamalı 60 dan sonra girmeli
Ondan sonea genc alalim scout oyuncular gelsin. Bu taraftar ile nah gelsin iste. Bizim taraftarin büyük kismi acayip bosne kadar aceleci bir taraftar guruplarıyız anlam veremiyorum...çocuk çok uzun süre Maç oynamadı ve daha öz güveni yerinde de değil...zaten formda oynayan bir Gedson'u anca rüyamızda görürdük...bu çocuk bir sezon öncesi kampı ile aynı Onyekuru gibi ligin içinden geçer....
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
o zaman Hoca yavaş yavaş oynatacak...45 dakika vaya 60 dakika...şampiyonluk gidiyor renktaş
Saydigin kadar kotu bir oyuncu degil. Golluk ara pas atmasini bilir ama bir feg kadar klas paslar bekleme demek istedigim. Videosunu izle istersen neleri yapabildigini gorebilirsin. En azindan bize karsi FB ye karsi ve Bayerne karsi oynarken gorduk bu adami.