milli arada bir topçu dubai de tatilde diğerleri nerede allah bilir. hocası ilk fırsatta bodrum a kaçarsa üstelik birkaç maç ceza alırsa, kiralık topçunun, üstelik astronomik bonservis bedelli ve son maç defans oynamış topçunun kulüp, şampiyonluk şeyinde olur mu?

Taraftar sabah akşam puan hesabı yapsın

bunlarda karı kız hesabı yapsın

yapın yapın

Ruhsuz futbolcudan sistemde gene yarar alırsın da o da bizde yok. Etrafın ne kadar iyiyse sen o kadar iyi futbolcusun. Tek başına 90dk da olumlu herşeyi yapsan bile maç kazandiramazsin.

İttir kaktir bireysel performanslarla geldik şu yere kadar. Kalan haftaları bu kurtarmaz. Takım olunmalı birlikte hcuuma çıkıp birlikte dönmeli. 30 pas yaparak kaleye gitme yerine en kısa süre de gidip kaptırılan topu en kısa sürede kazanmalı.

Bişey olacaksa bu sezin bunlar olduğunda olacak. Bunlar olunca da her oyuncudan maksimum performans alacağız zaten.

GSC Mobile App
Dogru düzgün bir sistem olsa her oyuncudan daha fazla verim alinacagina katılıyorum ama maalesef hem takimin bir oyun sistemi yok hemde Gedson'un sezon bitsede gitsem surdan der gibi bir görüntüsü var.

Ya takımda ayakta kalabilen bi futbolcu var mı? Fizik antreman yapılmadığına yemin edebilirim ama ispat edemem. 2 yılda Luyindama'da Marcao'da hatta daha yeni gelen Mohammed'deki düşüş normal mi?

Seri, Lemina, N'zonzi, Gedson bu liste uzar gider peki hepsi mi çöp bu adamların bizde hiç mi eksiklik yok sorunu oyuncularda aramayı bırakıp biraz kendimize bakmamız lazım ...

Aleyküm selam geldim cezaliydim
Sen adami stoper oynatip ne amaclaein? Seneri de stoperde oynatip daha da sivadi gececeksin o isi.
Os ya aldiktan sonra Falcao + Babelin de girmesiyle tek posisyonlarimizi yakaladik.

asil soracagin sey: NEDEN HERKES GERILEDI. Müthis gelen Mo bile cöktü asil neden bu

Sen adami stoper oynatip ne amaclaein? Seneri de stoperde oynatip daha da sivadi gececeksin o isi.
Os ya aldiktan sonra Falcao + Babelin de girmesiyle tek posisyonlarimizi yakaladik.
os da napıyor allah için

bu çocuk ilerde miydi ki gerilesin bi de

os da napıyor allah için
Yanlis soru. Asil soracagin: neden gelen herkes bir anda geriledi performans gösteremiyor? Neden ispanyaya gidip tedavi olduktan + orda antrenman yapip dönen Falcao tek diri oyuncumuz? Neden Marcao bile bir anda cöktü. Neden Manyak gelen Mo bir anda cöktü ( tek forvet oynadi hataya). Neden Onye 3 mac sonra cöktü.

ki gedson dedigim gibi os ya döndükten sonra kreatiflik cabalayan adamdi Babel + Falcao ile. Bosuna 2. devre posisyonöar yakalamadik

asil soracagin sey: NEDEN HERKES GERILEDI. Müthis gelen Mo bile cöktü asil neden bu
1617874960992.webp

Yanlis soru. Asil soracagin: neden gelen herkes bir anda geriledi performans gösteremiyor? Neden ispanyaya gidip tedavi olduktan + orda antrenman yapip dönen Falcao tek diri oyuncumuz? Neden Marcao bile bir anda cöktü. Neden Manyak gelen Mo bir anda cöktü ( tek forvet oynadi hataya). Neden Onye 3 mac sonra cöktü.

ki gedson dedigim gibi os ya döndükten sonra kreatiflik cabalayan adamdi Babel + Falcao ile. Bosuna 2. devre posisyonöar yakalamadik
antrenmanlarda bir sıkıntı olduğunda hemfikiriz

falcao geçen yıl da 2. devre iyi dönmüştü

marcao tr kupasından sonra mala bağladı dönem dönem böyle oluyor. taraftarımız da sağolsun ailesine söverek iyi moral veriyor kötü zamanında.

mo'ya en formda zamanında haksız kırmızıyı yapıştırdılar sonra döndü çift forvet berbat defans derken o da yakaladığı havayı kaybetti

onye zaten formsuz geldi, beslemediğin sürece sıfır. yine de 11 olmalı, yedeği yok, formsuz hali bile bir tehdit ligde. biraz gazla çalışan bir topçu.

gedson'a gelince kiralık olarak geldiğinin ve geri döneceğinin farkında. süper lig ve florya onun için evde oynayacağı ps5 den daha değersiz. hangi mevkiye, nereye koyarsan koy etkisiz olur. belki forumda da yaygın olarak söylenildiği gibi 10 numara mevkisinde denenebilir, fakat orda da faydalı olacağını sanmam. tam bir hayalkırıklığı çıktı.

tabi tüm bunların arkasında hocanın yanlış tercihleri ve şamp ankara maçından sonra kafada bitirmemiz var. geçen sezonun kopyası gibi bir sezon yaşıyoruz.

Evet çok büyük hayal kırıklılığı.Ama ne olursa olsun şu çöp kadroda yeri garanti.Her zaman ilk 11 başlamalı.

Geri
Üst Alt