Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Takım bildiğin çökmüş, çocuğun derdi türk kızı peşinde koşmak. Helal varya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu hırboyu bi de sağda denerim orda da tırtsa lizbon bileti veririm kendisine şahsen
Iyi bir yonetim gelene kadar da bu maalesef boyle olmaya devam edecek. Katakulleyle de olsa (bknz fb transferleri) parayi cevirecek ve is bitirecek network'u guclu bir yonetim gelmedikce daha cok topcu gelir. 3 Gelir 5 gider, 4 gider 6 gelir cogu ya sakat ya disiplinsiz ya da aidiyet duygusu sifira yakinsak.kiralık mevzusundan bi türlü sıyrılamadık .......... MALESEF
bu hırboyu bi de sağda denerim orda da tırtsa lizbon bileti veririm kendisine şahsen
Eskiden terim bu disiplini kısmen saglıyordu. Bu da bizi rakiplerimizden ayırıyordu. Ama artik o da yok dedigin gibi.
sanıldığı kadar kötü oynamıyor ama bu paylaşımı hoş değil. Eskiden Fatih Terim takımlarında bir disiplin vardı, tesise giren kuş bile o disipline uymak zorundaydı
artık hatay maçı kadrosu bile sızdırılıyor. Sadece taktik değil saha dışında da eski Terim yok
Bir benzer yorum daha, herkes ayni konuya deginmis bence de bir sacmalik ya da gormemezlik var. Normal gelmiyor bu bana. Florya'ya ekilecek cicege, verilecek caya corbaya bile karisan adam, gelir gelmez magazincisini, muhabirini denetleyen adama (daha futbolcuya gelmedim bile) bir seyler olmus. Biliyorum supheci geliyor ama bana da cok mantikli gelmiyor bu degisim. Kotu de oynasak bir duzen oluyordu takimda ozellikle bu sezon cok garip idare ediliyoruz her acidan.
Sözleşme detaylarını aciklamadilar ama tahminim lig sonuna kadar belli sayıda maç oynarsa +1 sezon daha kiralık sözleşmesi uzuyor.Oyuncu maç eksiği nedeniyle fizik olarak tam hazır değil ancak en azından 60 dakika dahi verim alamamak teknik direktör eksikliği nedeniyledir.Takim kurgusu ile sürekli oynayıp belli bir istikrar tutturamaz iseniz yeni gelmiş oyuncuların uyum süreçleri uzar.Hele ki bölgesi olamayan yerlerde kullanırsanız kiralık oyuncunun motivasyonu düşer; aidiyet duygusu, fiziksel yetersizlik ile de birleşince ligin tozunu atacak profilde bir oyuncu değersizleşir.Artik herhangi bir extra durum yaşanmaz ise;20 yildir bizim takimi izliyorum. Bu oyuncun kesin oynama sarti var.
Benfica:"40mio euroluk oyuncumuzu istiyorsunuz? Ozamanda oynatacaksiniz"..
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ve etebo dua etsinki maçlar seyircisiz yoksa öyle bir yuhalanırlardı ki eşşekten düşmüşe dönerlerdiSosyal medyada yapılan olumsuz tepkilere çabuk üzülüyor diye yorumları kapatmış deniliyordu bir kaç hafta önce.
Gerçekten kapatmış yoksa bu paylaşım sonrası yapılan yorumları görüp hemen yarın kaçardı herhalde.
Ruhsuz futbolcudan sistemde gene yarar alırsın da o da bizde yok. Etrafın ne kadar iyiyse sen o kadar iyi futbolcusun. Tek başına 90dk da olumlu herşeyi yapsan bile maç kazandiramazsin.Bunun geldiginden beri oynadigi futbolu izleyip hala düzeleceğini ve takıma faydası olacağını düşünenler bence futboldan hiç anlamıyor. Ruhsuz futbolcudan hiçbir zaman fayda gelmez. Umarim sezon sonu defolup gider.
Bu ciddi problemimiz işte. Bi gaz oynuyorlar ilk maçlar floryanin suyunu içip yemeğini yiyen götü başı dağıtıyor. Bütün değiliz. Adamlar cuma birleşip tek antrenman yapıp ctesi maça çıkıyormuş gibi oynuyor.Hocanın genel manada savunucularından biri de benim ama Nzonzi, Mısır liginden çakı gibi gelip düşen Muhammed ve benzer akıbeti yaşayan Onyekuru örneklerinde olduğu gibi son 2 yıldır gelen hiç bir oyuncuya bir şey katamadığı gibi halihazırdaki performanslarını da düşürdü maalesef.