Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Kewell daha beter yaKewell'i stoper olarak gördü bu gözler. Beteri asla olamaz derken...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell daha beter yaKewell'i stoper olarak gördü bu gözler. Beteri asla olamaz derken...
Zonziye hakaret
Gedson baska seviye. Kadınlar liginde bile dayak yer.İkiside çok yumuşak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaleye ne kdr yakın oynarsa o kdr verimi yukselir bu arkadaşın. Tabi rakip kaleden bahsediyorum, bizim kalemiz dğl rts.neyi iyi bu adamın
daha doğrusu hangi bölgede oynatılırsa faydalı olur diyebiliriz
Nzonzi lemina seri orta sahası en iyi orta sahamız olabilirdi yaw. Nzonziyi harcadık, seri ve leminayı da dogru kullanmayı geç ogrendik. Cok konusulan korona öncesi galibiyet serisinin bas aktorleri bu ikiliydi.Nzonzi gayet iyi topçuydu da Terim etkisi nedeniyle Mustafa Sarpa çevirdik adamı.
Kesinlikle.Nzonzi gayet iyi topçuydu da Terim etkisi nedeniyle Mustafa Sarpa çevirdik adamı.
Futbolda yapilmasi gereken devrim tam olarak burası. Disiplinli adam yetistirmek. Is ahlakı olan, aldigi maasin karsiligini sahada fazlasiyla veren. Got gobek salmayan, kendine bakan adamlar. Saydigim nitelikte oyuncularin yetisecegi bir zemin hazırlamak lzm.Kesinlikle.
Herif ilk haftalarda takımın en dirisi ve iyisiydi. Gördü burda koşmak yerine yürümek falan daha makbule geçiyor o da saldı tamamen.
Hocamızın müthiş antrenmanlarını falan eleştirmesi falan ne haddine.
Yazın geldiğinde çöp gibi incelmiş Arda'ya şimdi bak bu bile herşeyi özetliyor. Feg götü salmış zaten takan falan yok.Futbolda yapilmasi gereken devrim tam olarak burası. Disiplinli adam yetistirmek. Is ahlakı olan, aldigi maasin karsiligini sahada fazlasiyla veren. Got gobek salmayan, kendine bakan adamlar. Saydigim nitelikte oyuncularin yetisecegi bir zemin hazırlamak lzm.
Şu ortamda alt yapıdan cıkan genclerin mumkunse 18-19 yasinda avrupaya acılmasını istiyoruz. Cunku biliyoruz ki burada kalırsa yazık olacak. Bugun milli takım fizik olarak düşmüyorsa oyundan bunun sebebi cogunlugu avrupada oynayan elemanlardır. Turkiyede oynayanlar belli ediyorlar kendilerini hemen ztn.
Eskiden terim bu disiplini kısmen saglıyordu. Bu da bizi rakiplerimizden ayırıyordu. Ama artik o da yok dedigin gibi.Yazın geldiğinde çöp gibi incelmiş Arda'ya şimdi bak bu bile herşeyi özetliyor. Feg götü salmış zaten takan falan yok.
Takım üstünde hiç bir disiplin baskısı yok.
Herifler biliyor ne durumda olsalar bile oynuyorlar çünkü hoca sadece isimlere bakar hale gelmiş.Eskiden terim bu disiplini kısmen saglıyordu. Bu da bizi rakiplerimizden ayırıyordu. Ama artik o da yok dedigin gibi.
Mohamed ve onyekurudaki dususun farkinda misin?Herifler biniyor ne durumda olsalar bile oynuyorlar çünkü hoca sadece isimlere bakar hale gelmiş.
2013 de Burak sahada istediği kadar koşmuyor diye leblebi gibi gol atan adamı kesmişti. Bugün ise tam tersini yapıyor kötü oynayanı mükafatlandırıyor.
evet belki istediğimiz seviyede değil belki ama birde unutmamak lazımki geçen sezon doğru dürüst oynama zamanı da almadı(33 maçta 1447 dakkika burada Milli takımda daha fazla süre almış ve Tottenham transferinde sadece 61 dakkika)...Benficada süre alırken bu çocuk bizim ligimizin seviyesinin üstündeydi...Tottenhamde süre alamaması oyununu biraz geriye atmış...ben yinede çok umutluyum Gedson dan çünkü çok büyük potansiyeli var ve sezon başı kampı bence çok iyi gelir....Taraftar Nzonzi, Seri, Lemina transferlerinde yaptiklari hatayi Gedson’da da yapti. Yazin ornek veriyorum Jorginho veya Xhaka’yi transfer edersek yine ayni yorumlar yapilacak. En basta bakis acisi dogru degil.
Ben kendisini sadece bize karsi oynadiginda izledim ve kendisi hakkinda okudugum yorumlardan sonra dribblingleriyle gecis oyununda faydali olacagini dusunmustum. Performansi beklentilerimin altinda ama butun takim kotu oynarken kendisini acimasizca elestirmek bence dogru degil. Gecen hafta portekiz u21’de macini izledim ve orada da aynisi. Renato Sanches bir sezonluk performansindan sonra Bayern’e transfer olmustu. Orada tutmayinca ayni Gedson’un PL’e kiralik gittigi gibi PL’e kiralik gitti ve orada da basarili olamadi. Lille potansiyelini guvenip transfer etti. Hala o top seviyede degil ama bir ilerleme var. Eger Gedson bu oyun ile devam ederse kariyeri Bruma’nin kariyerinden farkli olmaz. Eger guclenirse ve sorumluluk almayi ogrenirse Renato Sanches gibi bir gelisim gosterebilir.