Taraftar Nzonzi, Seri, Lemina transferlerinde yaptiklari hatayi Gedson’da da yapti. Yazin ornek veriyorum Jorginho veya Xhaka’yi transfer edersek yine ayni yorumlar yapilacak. En basta bakis acisi dogru degil.
Ben kendisini sadece bize karsi oynadiginda izledim ve kendisi hakkinda okudugum yorumlardan sonra dribblingleriyle gecis oyununda faydali olacagini dusunmustum. Performansi beklentilerimin altinda ama butun takim kotu oynarken kendisini acimasizca elestirmek bence dogru degil. Gecen hafta portekiz u21’de macini izledim ve orada da aynisi. Renato Sanches bir sezonluk performansindan sonra Bayern’e transfer olmustu. Orada tutmayinca ayni Gedson’un PL’e kiralik gittigi gibi PL’e kiralik gitti ve orada da basarili olamadi. Lille potansiyelini guvenip transfer etti. Hala o top seviyede degil ama bir ilerleme var. Eger Gedson bu oyun ile devam ederse kariyeri Bruma’nin kariyerinden farkli olmaz. Eger guclenirse ve sorumluluk almayi ogrenirse Renato Sanches gibi bir gelisim gosterebilir.