Yetenekli adam. Fizik olarak çok geride değilse çıkar uyum sorunu yaşamadan katkı vermeye başlar bence.

Hoca alır kadroya. Bir an önce takıma alışması için.

Testi negatif ama ilgiltereden geldi 5 gun karantine marantina olayi vardi
Birde su Irlandi uzuerinden gelince karantina uyganmiyor deniyor sacma degil mi diyelim bi oyuncusu Mutosyonlu covid var ve Irlanda uzeribdeb geliyir hee ozaman mutosyonu gecmis mi oluyor biri beni bilgilendirebilir mi

Çok çok ama çok yetenekli birisi. Çok sevindim transferine ama biraz frenleyelim arkadaşlar. Geçen son maçının incelemesini de yazdım ama silinmiş galiba. :(
Kadroya girer girmez uçup kaçacak güçte değil şu an bu çocuk. Biraz zaman gelecek, olur da kötü performansında hemen saydırmayın bunu mu aldık diye. Marine maçında 90 dakika sahada kaldı, yeteneği olduğunu gösterdi o maçta da ama ciddi ekik yönleri olduğunu da gösterdi. Biraz zaman gerekecek bu çocuğa, belki 1 maç belki 3 maç ama maç temposunu kazanması gerekiyor.

Bahsettiğim maçı Google'da aratıp 90 dakikasını izleyebilirsiniz.

1612267800333.png

Son düzenleme:
Biraz abartı olacak belki ama TR'ye gelmiş en hareketli orta saha olabilir

10 Ocak'ta 90 dakika FA Cup maçı oynadı. Sadece 10 günlük karantinadan dolayı antrenman eksikliği var.
O maç dakika 75 eli belinde kalmıştı. Kondisyon olarak çok zayıf görünüyordu o maçta. Ciddi bir maç temposuna ihtiyacı var. O da oynaya oynaya kazanılacak.

Geri
Üst Alt