Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
Inşallah ama izlediğim videolardan malesef umudum kalmadi inşallah yanılırımBiraz abartı olacak belki ama TR'ye gelmiş en hareketli orta saha olabilir
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inşallah ama izlediğim videolardan malesef umudum kalmadi inşallah yanılırımBiraz abartı olacak belki ama TR'ye gelmiş en hareketli orta saha olabilir
Ilgaz cinar dedisalladın gibi sergen
Linc yiyeceğim ama cok gaza gelmeyin. 1.5 senedir top oynamiyor. Hemen fener macinda falan as cikamaz. Umutlu olduğum yer ise avrupa şampiyonası. Oraya gitmek icin kasabilir
Linc yiyeceğim ama cok gaza gelmeyin. 1.5 senedir top oynamiyor. Hemen fener macinda falan as cikamaz. Umutlu olduğum yer ise avrupa şampiyonası. Oraya gitmek icin kasabilir
Bok gibi transfer diyebilir miyiz
sen böyle değildin yaw. son birkaç haftadır full negatif
Seri, nzonzi, lemina galatasaraya gelmiş en kaliteli orta saha hattı olabilir.Seri nzonzi lemina geldiğinde neler neler yazildi reis. Hatta bizi Mart'ta sampiyon bile yaptilar.
Güzel şeyler hep az sürüyoralır.
15-20 dk izleriz.
bi test daha verecek diyorlar la cuma günü.Güzel şeyler hep az sürüyor
Niyebi test daha verecek diyorlar la cuma günü.
olmaz kadroda
Hürriyet’te de yazıyor,Ali Naci imzalı.Abicigim Ilgaz çınar öyle birşey demedi ya niye iddali konusuyirsunuz.. ben de izledim yayını adam kendi fikrini söyledi bence 1 yıl daha gizli opsiyon vardır dedi duyun gibi anlatmadı olayi
Hürriyet’te de yazıyor,Ali Naci imzalı.
Pardon,doğru Ilgaz Çınarı atlamışız. Haklı olabilirsin.Ali Naci hakkında birşey demedim hocam Ilgaz çınarı diyorum ..ben de opsiyon olduğunu düşünüyorum ama adam kesin birşey demedi programda her yerde görünce belirtmek istedim