Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Kim diyorKarantinasi cmt gece bitiyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyorKarantinasi cmt gece bitiyormuş
Negatif zaten 2 testide temiz çıkmışLan umarim negatifdir yav diger topculara yaymasin su mereti sonra basimiz yanar
Umarim oyledir 1 tirstim ama -.-'Negatif zaten 2 testide temiz çıkmış
Onun üzerine tekrar test yaparlar sorun olmaz Allahın izniyle sonuçda bir oyuncu için bütün takım riske edilmezUmarim oyledir 1 tirstim ama -.-'
Dün albayrak acikladi ya yok diye
Rodop'un mac sonu yayini izledim azevvel orda soyledi.Kim diyor
Albayrak dedi takıma katılacağını.Rodop'un mac sonu yayini izledim azevvel orda soyledi.
Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.
Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.