Abdurrahim Albayrak: "Gedson Fernandes’in karantina süreci yok. Testleri temiz çıktı. Yarın takıma katılacak."

Adam dipçik gibi beyler sıkıntı yok , Manisa'dan mesir macunu istedi gönderdim.
Tek bir isteği varmış acı çektirmek istemiyormuş vazelin varsa gönderiseniz memnun oluruz

Kadıköy'de saplayacak
Aslanım benim

Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.

Son düzenleme:
Bu Fenerbahçe taraftarı neden anlayamıyor ? Bu adam 21 Ocak'tan beri karantinada.Mesut da İngiltere'de karantinadaydı diyorlar değildi, karantinada olan adam nasıl stadyuma gitsin veda edip çekimler yapsın.Mesut buraya geldikten sonra,devletin açıkladığı 7 gün karantina süresini tamamlayıp antrenmanlara çıktı.Gedson için böyle bi durum yok,açıklandığı gibi 21 Ocak’tan beri karantinadaydı.

Korkma titre

Mantıken zaten saçma karantinada kalması. Adam covid'i yeni atlatmış, yeryüzündeki en risksiz insanlardan biri şu an.

şuursuz

Onyekuru geleceginde de ayni muhabbetler vardi, ben de " sanki EPL'ye geliyor anasini satayim" demistim. Gs, fb, bjk'yi al, championship'e koysan dahi inan ki cikamayiz ve cikamazlar. Covid oldugundan belki biraz sendeler ama yine de oynar. Saglam Emre'yi de sahada goruyoruz :)

Dünyanın en basit prosedürünü bile anlamaktan aciz bir camia ama fazla şaşırmamak gerek normal karşılıyorum. Adam zaten 10 gündür kendini izole etmiş ve hiçbir insan ile temas edecek bir ortamda bulunmamış sonrasında mevcut hastalığını atlatmış ve haliyle "karantina" sürecini tamamlamış.

Mesut gelir gelmez karantina girdigi göruntuler....

20210203_095634.jpg20210203_095648.jpg

Salak oldukları için anlamıyorlar arkadaşlar boşa nefes tüketmeyin he deyin geçin

Mesut ertesi gün mu ne atrenmana çıktı sanki

covid geçirdiği kanıtlanmış kişilerle covid geçirmemiş kişilerin karantina süreci farklıdır.

örneğin ben covid geçirdikten sonra 10günlük karantina sürecimi doldurup dışarı çıkabilirken ( test ve klinik bulgulara göre teyit edilir hastalığın atlatıldığı ) , eşim benimle aynı ikameti paylaştığı için 14 gün izolasyona tabii olduğu için dışarı çıkma yasağı vardı.

Yurtdışından gelenler için eğer covid geçirmiş bir kişi testi negatifleşmiş ve hastalığı atlatmış ise karantinaya tabii tutulması anlamsız.

perşembe günü yapılacak olan son testten sonra netleşmiş olur ama zaten bt'si negatif birşey çıkacağını sanmam.

Geri
Üst Alt