Takımda böyle futbolcuların sayısı artar umarım. Çok seviyorum futbolu, sevip, sonuna kadar futbolu yaşayanları. Günümüzde çoğu futbolcu aldığı paraya bakıyor, amatör ruh kalmadı ortada. :rolleyes:

Paranın olduğu yerde değerler olmaz, menfaatin olduğu yerde ruh olmaz.
Yine de Onyekuru transferinin iç yüzünü bilmek isterdim. Sanki parayı elinin tersi ile itip yüreğine kulak kesilip bizden vazgeçmedi. Bu yazdığım sadece zan, elimde done yok. Fener bize gelmesin diye devreye girdiğini düşünüyorum ve ciddi paralar da önerilmiş olabilir. Çünkü onyekuru ligin kaderini değiştirebilecek bir yetenek ve hıza sahip bir oyuncu ve karşı taraf da bunu biliyor. Olayın iç yüzünü bilen varsa dinlemek/okumak isterdim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paranın olduğu yerde değerler olmaz, menfaatin olduğu yerde ruh olmaz.
Yine de Onyekuru transferinin iç yüzünü bilmek isterdim. Sanki parayı elinin tersi ile itip yüreğine kulak kesilip bizden vazgeçmedi. Bu yazdığım sadece zan, elimde done yok. Fener bize gelmesin diye devreye girdiğini düşünüyorum ve ciddi paralar da önerilmiş olabilir. Çünkü onyekuru ligin kaderini değiştirebilecek bir yetenek ve hıza sahip bir oyuncu ve karşı taraf da bunu biliyor. Olayın iç yüzünü bilen varsa dinlemek/okumak isterdim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle. Sezon sonu şampiyonluğu bize getiren oyunlardan birisi olur umarım. Fener zaten iyice saçmalamaya başladı camia olarak. Bu sezonu çok istiyorum. Zamanla yedikleri haltlar da bir bir çıkar ortaya zaten.

1613227275284.webp

forumu okuyan fblilerle taştaş geçmiş olabilir
Sanmıyorum

olası bir gs galibiyetinde ezikliği üstlerinden atıp konuyu dağıtmak için gslilerin” olm yendik ama 1 dk adamlar wengeri alıyolar yaowww” diyip galibiyetin tadını tam almamasına yönelik bir hareket olarak algıladım ben

aynı fbye koyunca azizin alakasız bir şekilde mağlubiyeti unutturmak için trye şikeyi gs getirdi sturm graz maçını izleyin demesi gibi

Geri
Üst Alt