- 23 Ocak 2019
- 24.615
- 32.211
- 2.233
Takımda böyle futbolcuların sayısı artar umarım. Çok seviyorum futbolu, sevip, sonuna kadar futbolu yaşayanları. Günümüzde çoğu futbolcu aldığı paraya bakıyor, amatör ruh kalmadı ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda böyle futbolcuların sayısı artar umarım. Çok seviyorum futbolu, sevip, sonuna kadar futbolu yaşayanları. Günümüzde çoğu futbolcu aldığı paraya bakıyor, amatör ruh kalmadı ortada.
Takımda böyle futbolcuların sayısı artar umarım. Çok seviyorum futbolu, sevip, sonuna kadar futbolu yaşayanları. Günümüzde çoğu futbolcu aldığı paraya bakıyor, amatör ruh kalmadı ortada.![]()
Aynen öyle. Sezon sonu şampiyonluğu bize getiren oyunlardan birisi olur umarım. Fener zaten iyice saçmalamaya başladı camia olarak. Bu sezonu çok istiyorum. Zamanla yedikleri haltlar da bir bir çıkar ortaya zaten.Paranın olduğu yerde değerler olmaz, menfaatin olduğu yerde ruh olmaz.
Yine de Onyekuru transferinin iç yüzünü bilmek isterdim. Sanki parayı elinin tersi ile itip yüreğine kulak kesilip bizden vazgeçmedi. Bu yazdığım sadece zan, elimde done yok. Fener bize gelmesin diye devreye girdiğini düşünüyorum ve ciddi paralar da önerilmiş olabilir. Çünkü onyekuru ligin kaderini değiştirebilecek bir yetenek ve hıza sahip bir oyuncu ve karşı taraf da bunu biliyor. Olayın iç yüzünü bilen varsa dinlemek/okumak isterdim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana çat diye ceza verdiler, bu herife ne yaptılar merak ediyorum?Musa cok bagirdigi icin ceza yedi sanirsam
Arsene Wenger geliyor mu ?Bana çat diye ceza verdiler, bu herife ne yaptılar merak ediyorum?
Semihi karantinaya almislar kardes. Cok tehlikeli diyeBana çat diye ceza verdiler, bu herife ne yaptılar merak ediyorum?
Geçende fb maçından önce,gs yenerse erol kovulacak wenger gelecek diye gscde konu açması3 4 kez raporladim da kuş degil galiba![]()
forumu okuyan fblilerle taştaş geçmiş olabilirGeçende fb maçından önce,gs yenerse erol kovulacak wenger gelecek diye gscde konu açması
benide şüpheye düşürdü açıkçası
Geçende fb maçından önce,gs yenerse erol kovulacak wenger gelecek diye gscde konu açması
benide şüpheye düşürdü açıkçası
Manyaklaşmayın ne kuşu
Adam Gedson asist verdi demiş. Bende dedimki ona asist denmez.
Gedson kötü felan demedik, istatistik olarak asist olmaz dedim. Herif kuş dedi, bide özelden tehdit ediyor.
Açık olayım, senin bi kaç mesajını gördüm ve fenerlimi acaba diye şüphelenmiştim.Ayip etmisler renktas. Onlar adina ben ozur diliyorum senden
Sanmıyorumforumu okuyan fblilerle taştaş geçmiş olabilir
Açık olayım, senin bi kaç mesajını gördüm ve fenerlimi acaba diye şüphelenmiştim.
Neyse ligin içinden gececek olan orta sahanın başlığını kirletmeyelim.
Hangi msjları rtaş bizlede paylaş samidemi kuş,değildir yaAçık olayım, senin bi kaç mesajını gördüm ve fenerlimi acaba diye şüphelenmiştim.
Neyse ligin içinden gececek olan orta sahanın başlığını kirletmeyelim.