Renkdaşlar bir şey soracağım Gedson bizim seviyemiz için çok iyi bir oyuncu ve çok fayda sağlayacaktır eminim. Aklıma şöyle bir şey takıldı. Benfica Ferro, Gedson, Florentino gibi potansiyelli oyuncuları hep kiraladı. Belki de bir kaçı tapusuyla gidecek. Acaba neden böyle bir politika izliyorlar bilgisi olan var mı? Çünkü bu giden adamların yerine de defansa 30 yaş üstü oyuncular, orta sahaya da Gedson ile Florentino’dan bence daha az potansiyeli olan Weigl ile Wallshmitd’i aldılar. Yani bana çok mantıksız geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benficada çok wonderkid var ama bu wonderkidler bizdeki gibi atalay,yunus akgün kıvamında değil wonderkidin hakkını gerçekten veren adamlar,yakın zamanda talisca,ferro,florentino,gedson aklıma ilk gelenler

Değerlenen oyuncuyu satıyolar yada salıyolar değer kazansın diye,bi ara jovicte de aynı mallığı yapmışlardı

Monaco aldı ve hiç kullanmıyor, sezon sonunda deneriz de olur mu bilemiyorum.

Gedson, Florentino, Ferro üçlüsünü tapusuyla alsak Türk futbolunda büyük kırılma olurdu, Avrupa'nın algısı değişirdi.
Sonraki satışlarından gelecek gelir ile borç bile kapanır bunların.

Bunun ortağını da alabilir miyiz dersin? Monaco mundar ediyor.
Florentinoyuda istedi hoca zatende sene başı alamadığımız coulibalyde ona benzer bi oyuncuydu bonservisini alabilirdik tapusuyla bizim olurdu,gedson florentino falan en fazla kiralık olur,bunların scout olanını bulmak daha doğru

Florentinoyuda istedi hoca zatende sene başı alamadığımız coulibalyde ona benzer bi oyuncuydu bonservisini alabilirdik tapusuyla bizim olurdu,gedson florentino falan en fazla kiralık olur,bunların scout olanını bulmak daha doğru
Florentino baya bir kötü durumda Monaco'da. Gedson en azından PL de ve Mou gibi hocayla idi.

Florentino için girişimimiz olduğu söylendi. Bence Gedson olmazsa sene sonu alınabilir.

İkisi farklı tip oyuncu,florentino gedsona göre biraz daha ön libero 6 özellikli,gedsonda ofansif 8 özellikli,birbirlerinide iyi tamamlıyolardı benficada

Hoca bizimle olan maçlarından beri takip ettiriyor muhtemelen ikisini de. Şartlar oluşursa kesin deneriz şansımızı.
O maçta inanılmaz oynadı florentinoyla gedson,hocanın hayranlığıda o maçtan geliyo zaten

bu 18-20lik bebeler bizim fernando,belhanda ve ndiayeyle kedi fare gibi oynamışlardı

Renkdaşlar bir şey soracağım Gedson bizim seviyemiz için çok iyi bir oyuncu ve çok fayda sağlayacaktır eminim. Aklıma şöyle bir şey takıldı. Benfica Ferro, Gedson, Florentino gibi potansiyelli oyuncuları hep kiraladı. Belki de bir kaçı tapusuyla gidecek. Acaba neden böyle bir politika izliyorlar bilgisi olan var mı? Çünkü bu giden adamların yerine de defansa 30 yaş üstü oyuncular, orta sahaya da Gedson ile Florentino’dan bence daha az potansiyeli olan Weigl ile Wallshmitd’i aldılar. Yani bana çok mantıksız geliyor.

Analiz gücün, konuşma şeklin ve düşünce yapın hoşuma gitti. Sevdim seni renkdaş.

2023 te sözleşmesi bitiyormuş, bu 6 ayda takıma bağlayabilirsek seneye yine kiralayabiliriz sanırım

Daha sonra benficada zaten sözleşmesinin son senesine giriyor. Ben bu çocuğu uygun bir fiyata alabileceğimizi düşünüyorum yeterki buraya bağlansın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Gedsonu ancak "Melo Taktiği" ile çözeriz. Bu taktiği şu anda Henry'de de uyguluyoruz.

B+ and A Player Acquiring according Galatasaray Style
#TheGSWay

Sana pahalı gelin oyuncuları yüksek maaş ve duygusal bağlama ile bu takıma kazandırmak. Genellikle yüksek satış opsiyonlu 1 yıllık kiralama yapılır. Tabi Amcaoğulları bilmiyor ki, A.A. nın "opsiyon koyun lütfen mister / senior / herr" blöf olduğu. Sonra oyuncu bağlanıyor bura'ya ve tekrar kiralama oluyunu devam ediyor - çoğunlukla satış ile bitiyor (umuyoruz).

Ayrıca Mert'e özellikle teşekkürler edilmelidir ve saygı duyulmalı.
Dis9nX3XkAAhnoq.webp

Oyuncu seviyor burasını + CV'de Turkey yazıyor ve piyasa değeri otomatikman düşüyor.

Sonuncta, sonunda aslında sana pahalı olan A Sınıf oyuncu'yu suyunu sıka sıka kullanıyorsun.

Son düzenleme:
daha fazla kullanmamiz gerekiyor
ilk yari sadece 2-3 kere firsati oldu topu kullanmaya
hepsini olumlu kullandi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Oyunun icinde surekli. Oynadikca daha da iyi olacak.

Geri
Üst Alt