Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.697
- 21.763
- 2.783
100 ne onu alamadim renktas 100 milyon euro mu?Bize geldikten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 ne onu alamadim renktas 100 milyon euro mu?Bize geldikten sonra
CEDSINJETSON
Dün maçta JETSON JETSON JETSON diye diye spiker beynime penetre ettiCEDSIN
rüzgarın oğlu denmeli bundan sonraDün maçta JETSON JETSON JETSON diye diye spiker beynime penetre etti
Ribery geldi aklıma, demeyelim.rüzgarın oğlu denmeli bundan sonra
Kendisi Jedson diye okunması gerektiğini söyledi röportajında.Dün maçta JETSON JETSON JETSON diye diye spiker beynime penetre etti
Kendisi Jedson diye okunması gerektiğini söyledi röportajında.
Spiker doğru söylüyormuşCEDSIN
Spiker doğru söylüyormuş
Cedsin dedi o roportajda arkadas sallamis zaten portekizli spikerler de cedsin diyordu videolarindaSpiker doğru söylüyormuş
Neymarın 222sinden sonra piyasanın anası sevildiHer ne kadar kaliteli topçu olsa da hakkında konışulan 50-60 m civarlar etmesi imkansız yav aşırı overated kalmış belli ama 15 civarı verilebilir kendisi için tabi formunu bulduğu sürece yoksa o bile fazla
Luyi’i o şl performansıyla 30 milyona satmalıydık rahat en az ama 17-18 konuşuluyodu benim hatırladığım zaten sakatlandı o ayrı.Neymarın 222sinden sonra piyasanın anası sevildi
bi bizim topçuların değeri artmıyo arkadaş
bu piyasa değerleri oynadığı lig ve form durumuyla çok pik yapabiliyo,hakan çde bu sezon baya formda 35 m gözüküyo
bizim luyindama şlde baya iyiydi,memleketi kongo oynadığı ligde süper lig olunca değeri 5ten 6ya anca çıkıyo
garibanın yüzü gülür mü