Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Yine gömüyorlar bu adamı inşallah şakadır. Bu adam kendine gelince yine gömenler en büyük hayranı olacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir maçın telafisi yok artık. Oyuncu kazanılacak haftaları geride bıraktık.ulan hemen gitsin bitsin felan tamam iyi değildi ama adamın oynadığı zeminlere ve rakiplere de bi bakın.
hoca 90 dakika sahada tutuyorsa bir bildiği vardır. 3-4 maç sonra aynı oyunu oynarsa zaten kesik yer.
Ne yapalım? İleride kendine gelecek diye şuanki umursamaz oyununa çok iyi mi diyelim? İleride kendine gelirse tabiki hayranı oluruz ama şimdiki kötü oyununa da iyi demek çok adilane değil benceYine gömüyorlar bu adamı inşallah şakadır. Bu adam kendine gelince yine gömenler en büyük hayranı olacak![]()
Yeni gelmiş bir adama müsamaha gösterilmeli. Şampiyonluk yarışındayız bu formayı giyen her oyuncuya saygı göstermemiz gerekiyor. Eleştrileri daha sonra yaparsınız. İyi veya kötü ne olursa olsun bu adamın arkasındayım. En kısa sürede de kendine geleceğine inanıyorum.Ne yapalım? İleride kendine gelecek diye şuanki umursamaz oyununa çok iyi mi diyelim? İleride kendine gelirse tabiki hayranı oluruz ama şimdiki kötü oyununa da iyi demek çok adilane değil bence
İnşallah hepimizin beklentisi tabi ki bu. Ama beklentimiz yüksek diye kötü oyununa iyi dersek fanatik fb lilerden farkımız kalmaz. Bazen bazı oyuncuları sürekli oynatarak değil de kesip, alternatifsiz olmadığını göstererek te kazanabilirsin.Yeni gelmiş bir adama müsamaha gösterilmeli. Şampiyonluk yarışındayız bu formayı giyen her oyuncuya saygı göstermemiz gerekiyor. Eleştrileri daha sonra yaparsınız. İyi veya kötü ne olursa olsun bu adamın arkasındayım. En kısa sürede de kendine geleceğine inanıyorum.
ayakları cok uzun rtaş genetik olarak futbolcu olmaya müsait bi fizigi yok ama yetenegi ile bunu kapamaya calısıyorBeklemek lazım tabi ama ben bu adamın oyunundan hiçbişey anlamıyorum, topu sürüyor sürüyor sonra ya kaybediyor yada çok basit bir pas atıyor o kadar.