Yine gömüyorlar bu adamı inşallah şakadır. Bu adam kendine gelince yine gömenler en büyük hayranı olacak :D

Sahadaki en kötü oyuncuydu. 1 kişi eksik oynadık.
Erzurum üstümüze gelirken Fatih Terim'in onu 90 dk sahada tutmasını anlamıyorum.

İlk yarı adam sahanın her yerindeydi yav
sonra düştü oyundan
bazı pozisyonlarda kolay yerde kalıyor
daha iyi olacağını umuyorum

ulan hemen gitsin bitsin felan tamam iyi değildi ama adamın oynadığı zeminlere ve rakiplere de bi bakın.

hoca 90 dakika sahada tutuyorsa bir bildiği vardır. 3-4 maç sonra aynı oyunu oynarsa zaten kesik yer.
Hiçbir maçın telafisi yok artık. Oyuncu kazanılacak haftaları geride bıraktık.

Yine gömüyorlar bu adamı inşallah şakadır. Bu adam kendine gelince yine gömenler en büyük hayranı olacak :D
Ne yapalım? İleride kendine gelecek diye şuanki umursamaz oyununa çok iyi mi diyelim? İleride kendine gelirse tabiki hayranı oluruz ama şimdiki kötü oyununa da iyi demek çok adilane değil bence

Beklemek lazım tabi ama ben bu adamın oyunundan hiçbişey anlamıyorum, topu sürüyor sürüyor sonra ya kaybediyor yada çok basit bir pas atıyor o kadar.

2. devre az daha iyidi . Oynadikca acilacsk. Dribblingleri iyi bosluk yaratiyor

Ne yapalım? İleride kendine gelecek diye şuanki umursamaz oyununa çok iyi mi diyelim? İleride kendine gelirse tabiki hayranı oluruz ama şimdiki kötü oyununa da iyi demek çok adilane değil bence
Yeni gelmiş bir adama müsamaha gösterilmeli. Şampiyonluk yarışındayız bu formayı giyen her oyuncuya saygı göstermemiz gerekiyor. Eleştrileri daha sonra yaparsınız. İyi veya kötü ne olursa olsun bu adamın arkasındayım. En kısa sürede de kendine geleceğine inanıyorum.

Çok iyi görüntü veriyor, fizik olarak hazır değil orası net ikili mücadelelerde güçsüz kalabiliyor zaman zaman. Ancak fiziksel olarak toparladığı ve maç temposunu yakaladığı zaman ligin en etkili orta sahasını izlemiş olacağız. Az sabır.

Yeni gelmiş bir adama müsamaha gösterilmeli. Şampiyonluk yarışındayız bu formayı giyen her oyuncuya saygı göstermemiz gerekiyor. Eleştrileri daha sonra yaparsınız. İyi veya kötü ne olursa olsun bu adamın arkasındayım. En kısa sürede de kendine geleceğine inanıyorum.
İnşallah hepimizin beklentisi tabi ki bu. Ama beklentimiz yüksek diye kötü oyununa iyi dersek fanatik fb lilerden farkımız kalmaz. Bazen bazı oyuncuları sürekli oynatarak değil de kesip, alternatifsiz olmadığını göstererek te kazanabilirsin.

Teknigin istedigin kadar iyi olsun, fizik iyi olmazsa is yapmaz bizim ligde..ne bi melo ne bi fernando hatta bi ndiaye agirligi bile koyamiyor ortasahada.

Beklemek lazım tabi ama ben bu adamın oyunundan hiçbişey anlamıyorum, topu sürüyor sürüyor sonra ya kaybediyor yada çok basit bir pas atıyor o kadar.
ayakları cok uzun rtaş genetik olarak futbolcu olmaya müsait bi fizigi yok ama yetenegi ile bunu kapamaya calısıyor

yani anadolu takımlarında dikine oynayacak bir oyuncu fazlası yok

Geri
Üst Alt