Bu kadar maç eksiğine rağmen dişini tırnağına takıp oynuyor çocuk he biraz sönük kalıyor kolay yıkılıyor falan ama tekte bırakıp verkaça istemesi ve bunu sürekli denemesi hoşuma gidiyor tabi etebo Ömer gibi adamlarla ne kadar verkaç yapabilirsin

İnşallah hepimizin beklentisi tabi ki bu. Ama beklentimiz yüksek diye kötü oyununa iyi dersek fanatik fb lilerden farkımız kalmaz. Bazen bazı oyuncuları sürekli oynatarak değil de kesip, alternatifsiz olmadığını göstererek te kazanabilirsin.
Etebo, Taylan, Feghouli iyi veya kötü bir Belhanda varken Gedson sürekli oynatılmaz zaten. Bu takımda kimsenin yeri sağlam değil "Kaleci dışında"

Bu çocuk düzgün zeminde şov yapar. Kötü zeminde oynayamaz bu tarz topçular. Bu adamın olayı orta sahadan driblingle gitmek. Bu zeminde bunu yapamaz.

arada attığı paslarla sürekli dikine yardırmasıyla kalitesini gösteriyor
ancak hazır olması 2 ayı bulur

Bizden önce izlemedim ben. Şu an kötü, ama zamanla daha iyi olacakmış gibi bir hisse de kapıldım.

Bu zeminde Belhanda gibi ayaktan top veren oyuncu dışında kimse % 100'ünü veremedi diye eleştirilmemeli. Ben topla dripling hariç çok üst düzey bir özelliğini görmedim ama gelecek haftaki Ankara deplasmanı insaflı bir yorum için daha uygun.

Umursamaz bir tavrı var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yapın yorumda okuyalım ömer leş belhanda tırt arda yaşlı bilmemne bunları babamda söylüyor asıl JETSON nasıl bana ondan hbr verin

Gayet iyiydi. Orta sahayı ayakta tutuyor. Etebonun oynamasında en büyük etkenlerden biridir kendisi, çok pas alanı yaratıyor.
bence mükemmel bir tespit. Şu ana kadar gerçekten süper harika etki yapmadı ama çok hareketli bir oyuncu bunu top rakipte iken demiyorum.

Ha bence çok büyük paralar verip alınır mı orası tartışılır ancak al ver, gel top al öne dripling at vs çok deniyor formu tutunca daha iyi olur

niye belhandacilar bütün oslilari kakalama derdinde :)

Suana kadar fenerdeki Irfancan Kahveci katkisi kadar katki sagladi diyebiliriz. Umitliyiz

Hazır olmayan oyuncuyu son gün transfer ederek yine beceriksizliğini göstermiş oldu yönetim. Gedson form tutacak diye şampiyonluktan olacağız.

Adamın en etkili aksiyon alacağı yer patates tarlası gibi...

Adam düzgün top sürülmeyen bi yerde nasıl top oynayacak?

Zaten fizik olarak hazır değil onunda etkisi büyük.

Tahminim 5 maç sonra taş gibi top oynamaya başlar.

Fizik olarak hazir degil ama mucadelesi iyi.ayrica bok gibi bi zeminde,pas yapmayan ve hucum oynamayan Galatasarayda kendisinden maradonalik bekleyemiyorum

Geri
Üst Alt