Ingiliz gazeteci bundan os olmaz ancak kanat olur falan demisti hiziyla.
Alisma surecini atlatsa yine fark yaratir burda ama 50mluk adam degil. Hicbir zaman da olmaz muhtemelen
Os olmaz demesine katilmiyorum ingilish gastecinin bal gibi olur amma senin dediğine katılıyorum 50mluk adam degil orasi kesin. Alışma sürecini atlatıp mac ritminide yakalarsa bizde fark oluşturur o yuzden ins 1,5 yillikdir kiralama süresi masa altindan filan halletmislerdir umarım.

Os olmaz demesine katilmiyorum ingilish gastecinin bal gibi olur amma senin dediğine katılıyorum 50mluk adam degil orasi kesin. Alışma sürecini atlatıp mac ritminide yakalarsa bizde fark oluşturur o yuzden ins 1,5 yillikdir kiralama süresi masa altindan filan halletmislerdir umarım.
1.5 yillik degilse su surecte oynatmanin manasi yok acikcasi. Belhanda yada feg oynamali eger 6 ayliksa.

Maç eksiğine göre iyi oynuyor adam
Bir de hastalık atlattı
Bekleyelim , görelim.

Bu tarz topcular genelde patlamayi 27 yasindan sonra yapar. Burak Yilmaz gibi..

Bu adamin hicbir ozelligi 10 uzerinden 8 degil ama 6 da degil hepsi arada kalmis. Orta saha desen orta saha degil, kanat desen o da degil ama koysan siritmaz

Tek pasi iyi oynuyor ama pasor yapida bir oyuncu degil Seri tarzi, hizli, kuvvetli ve bilekleri cabuk ama daginik ve teknigi zayif o nedenle top kaybi cok yapiyor. Sahada henuz durmasi gereken yeri bilmiyor, pozisyonunu cabuk kaybediyor ama oyun gorusu iyi 2-3 tane dikine cok iyi pas atti.

Pismesi lazim bayagi. Kumasi cok iyi

Onyekuru ve Gedson ikilisi inanılmaz maç eksikliği var ve bu oynadıkları oyuna da yansıyor

Sene sonuna kadar çok bambaşka oynayabileceklerini sanmıyorum Onyekuru da Gedson da kalan maçlarda aşağı yukarı bu kadar oynar

Daha iyi bir gedson hayal ediyordum ama Belhandanın o halini görünce alternatifsiz kaldığımızı düşünüyorum

bitik gedsonu diri!! belhandaya tercih ederim. ama şu ana kadar bonservisi 60 milyonluk bir oyuncu izlenimide veremedi bana.

Yatacaksan git evde yat jetsin efendi asabimi bozma⁸
EvOGJU7WYAE1ySj.jpeg.webp

Kalitesini belli ediyor. 3 4 maç sonra bile biraz güçlenip form tutsa yeter, daha çoook maç var çünkü.

Şu an form durumu iyi değil. Ama bunu bilerek aldık zaten. Bir kaç maç daha beklemek lazım.

Gedson Fernandes 🆚 Erzurumspor:
Pas: 38
Pas isabeti:%78,9
Kazandığı ikili mücadele: 8
Top kapma: 3
Pas arası: 1
[opta]

Ismini hatirlayamadigim 2 erzurumlu topcuya her ikili mucadelede ezildigi icin olabilir mi?

Kotuydu baya zaten en cok top kaybeden isim olmus
Gedson 95 dk da 15 kere kaybetmis, Belhanda 18dk icinde 6 kere :/

gedson daha kendisini bulma zamaninda. Normal 1.5 sene adam akilli oynamadi + coronali geldi. En sevdigim özelligi ortayi teknik ile delip girmesi. Ritim yakaladikca daha iyi olacak

ki 8 kere de ikili kazanmis

Gedson 95 dk da 15 kere kaybetmis, Belhanda 18dk icinde 6 kere :/

gedson daha kendisini bulma zamaninda. Normal 1.5 sene adam akilli oynamadi + coronali geldi. En sevdigim özelligi ortayi teknik ile delip girmesi. Ritim yakaladikca daha iyi olacak

ki 8 kere de ikili kazanmis

Aynı şeyi yazdım knk önceki sayfada.
Şu ana kadar motivasyonsuz Badou Ndiaye malesef. Beklemek lazim ama kolay degil bayadir top oynamiyor.

Zaman zaman hucumda ince paslari oluyo ama en cok dikkatimi ceken fizigi hazir olmamasina ragmen topu alip cezasahasina gitmek istemesi.erzurum macinda denedi ama açı daraldi sonra.hazir oldugunda bela olacak rakiplere

benficadaki performansından uzak

yinede maç yaptıkça katkı verir

Geri
Üst Alt