- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
Bazı yorumlar komik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı yorumlar komik
ÜzdünBazı yorumlar komik
Katki saglarsa severim suan gram sevmiyorumgedsonu severmisin
Sampiyonluk gidecek ne acilmasiBirkaç hafta sonra açılır.
İlk kap geldiğinde söylemiştim hemen uçuyorlar sonra adam fos çıkınca küfür ediyorlar.Seri de de bu kadar abarttınız herif fos çıktı hemem havalara girmeyin bence. Hayırlısı olsun demek İrfan olmadı. İnşallan yarım sezonluğuna da olsa faydalı olabilir, adaptasyon ve aidiyet sorunu yaşamaz da şampiyonluk yolunda katkıda bulunur.
Tek başına şampiyon yapar diyen biri olduğunu sanmıyorum.Bu lig icin fazla tek başına bizi şampiyon yapar diyenler nerde yahu...
Kimse hazir degil filan demesin futbolcu kendini belli eder bu adam iyi bir takimda iyi rol verirsen dislinin bir parcasi olur ama bizim gibi takimlarda sorumluluk alip takimi yukariya tasiyacak adam degil
Tıpkı seri gibi bizden uzak allaha yakin olsun iyiki kiralik
O arkadas rakıpleri yalamakla mesgul onlar Bayern münih biz Çemişgezekspor gibi top oynuyoruz.Tek başına şampiyon yapar diyen biri olduğunu sanmıyorum.
2-3 maçla da direkt çöp yerine koymak da doğru değil. İlk girdiği maçta hızlı oynayan takımdaki katkısı da ortadayken.
Sen aklı başında adamsın ondan seni alıntılıyorum, diğer rüzgara göre yorum yapanlara zaten laf anlatmak gereksiz.
Hele şu Evren Caglayan kadar kolpacısı yok, geçmişte dedikleriyle sonraki dedikleri hep farklı ama utanması olmadığı için 3 maymun modunda takılıyor.
Tek başına şampiyon yapar diyen biri olduğunu sanmıyorum.
2-3 maçla da direkt çöp yerine koymak da doğru değil. İlk girdiği maçta hızlı oynayan takımdaki katkısı da ortadayken.
Sen aklı başında adamsın ondan seni alıntılıyorum, diğer rüzgara göre yorum yapanlara zaten laf anlatmak gereksiz.
Hele şu Evren Caglayan kadar kolpacısı yok, geçmişte dedikleriyle sonraki dedikleri hep farklı ama utanması olmadığı için 3 maymun modunda takılıyor.