Seri de de bu kadar abarttınız herif fos çıktı hemem havalara girmeyin bence. Hayırlısı olsun demek İrfan olmadı. İnşallan yarım sezonluğuna da olsa faydalı olabilir, adaptasyon ve aidiyet sorunu yaşamaz da şampiyonluk yolunda katkıda bulunur.
İlk kap geldiğinde söylemiştim hemen uçuyorlar sonra adam fos çıkınca küfür ediyorlar.
Hoca orta sahayı değiştirdiğinden beri takım mok gibi top oynuyor. Bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama Belhanda bu vitaminsizden daha faydalı en azından asist yapıyor gol atıyordu. Orta saha bence Taylan, Belhanda ve Feghouli'den oluşmalı. Emre Kılınç da maçta kayboluyor kesilmesi gerek bence.

Kimse hazir degil filan demesin futbolcu kendini belli eder bu adam iyi bir takimda iyi rol verirsen dislinin bir parcasi olur ama bizim gibi takimlarda sorumluluk alip takimi yukariya tasiyacak adam degil

Tıpkı seri gibi bizden uzak allaha yakin olsun iyiki kiralik

Bu lig icin fazla tek başına bizi şampiyon yapar diyenler nerde yahu...

Bu lig icin fazla tek başına bizi şampiyon yapar diyenler nerde yahu...
Tek başına şampiyon yapar diyen biri olduğunu sanmıyorum.

2-3 maçla da direkt çöp yerine koymak da doğru değil. İlk girdiği maçta hızlı oynayan takımdaki katkısı da ortadayken.

Sen aklı başında adamsın ondan seni alıntılıyorum, diğer rüzgara göre yorum yapanlara zaten laf anlatmak gereksiz.

Hele şu Evren Caglayan kadar kolpacısı yok, geçmişte dedikleriyle sonraki dedikleri hep farklı ama utanması olmadığı için 3 maymun modunda takılıyor.

Son düzenleme:
Takimin topluca kötü oynadigi bir yerde kiralik gelmis bir oyuncuya yüklenmenin bir mantigi yok. 1 senedir top oynamisligi yokken üstelik

Şu adam gitmeden 10 numara mevkinde oynadığını görebilecekmiyiz acaba.

Kimse hazir degil filan demesin futbolcu kendini belli eder bu adam iyi bir takimda iyi rol verirsen dislinin bir parcasi olur ama bizim gibi takimlarda sorumluluk alip takimi yukariya tasiyacak adam degil

Tıpkı seri gibi bizden uzak allaha yakin olsun iyiki kiralik

Ortasa sadada etobo emre ve bu gedson varken cok birsey beklemeyin ucu de kilit pas top saklama konusunda zayif. Etobonun teknigini soylemeye gerek bile yok. Uclunun en az birinin ayaklari iyi olmasi lazim ki bu arkadas orta sahanin hamallik isini yapabilsin.Tarz olarak Ndiaye veya Mensah gibi fuleli topu rakip sahaya dikine tasiyabilen tempocu ve presci (onlardan cok daha iyi) bir orta saha. Feg veya belhanda gibi degil. Tabi ki mevcut formu bunu tasiyabilecek durumda degil. Oyntarak acilir bu adam ama bizim luksumuz cok fazla yok bu saatten sonra.

2-3 maçla da direkt çöp yerine koymak da doğru değil. İlk girdiği maçta hızlı oynayan takımdaki katkısı da ortadayken.

Sen aklı başında adamsın ondan seni alıntılıyorum, diğer rüzgara göre yorum yapanlara zaten laf anlatmak gereksiz.

Hele şu Evren Caglayan kadar kolpacısı yok, geçmişte dedikleriyle sonraki dedikleri hep farklı ama utanması olmadığı için 3 maymun modunda takılıyor.
O arkadas rakıpleri yalamakla mesgul onlar Bayern münih biz Çemişgezekspor gibi top oynuyoruz.

Tek başına şampiyon yapar diyenler gidip körling izlesin

Bu adamdanda verim alamazsa sene sonuna kadar çok ağır eleştiricem hocayı

şu adamı bir 10 numarada görebilsek diyeceğimde ortasahadada sorumluluk almıyor dribling yapıp adam geçemiyor bize adam geçmeyi bilen ortasaha olmadıktan sonra biz bu maçlarda düzgün top oynayamayız.En büyük sorun ortasaha top taşıyamıyor.Orta sahada 1 adam eksiltsen bile zaten ceza sahasındasın karşında avrupa takımları yok.

Bende sadece bize karşı oynarken izledim kendisini baya beğendim sonra hiç takip etmedim ne yalan söyleyeyim ya ben fazla beklentiye girdim yada bu çocuk harbiden baya geriye gitti futbol olarak...
2-3 maç icin yorum yapmak tabi ki çok doğru olmaz ama eğer hazır değilse ve biz bunun hazır hale gelmesini beklersek lig gider hele ki şu kritik haftalarda ya tamam ya devam dönemine girdik...
Ne zamandan beri diyorum bu çocuğu Taylan Feghouli orta sahasında görmeyi çok isterim mesela ama hoca ısrarla Emre ve etebo ile oynatıyor bununda etkisi vardır elbet...
Taylan
Feghouli Gedson
Kerem Mohamed Onyekuru
bu dizilişte daha verimli olur diye düşünüyorum...
İnşallah toparlar ve gereken katkıyı verir...

Bana gore de 10 numara gibi oynamali. Zaten topla dripling yetenegi var. Denemekte fayda var.

Muslera
Yed Luyi Marc ?
Tay Fegh
Kerem Ged Onye
Falcao veya Babel
Solbek de kim olur bilmiyorum. Sarach veya Emre insallah duzelmistir

Geri
Üst Alt